Zdravo. Mi treba vencanica ama da iznajmam. Moze predlog?
Исто,и кај мене скриениот шеќер беше во ред,а бебе големо 4350 грама на пораѓај.Само што јас сум доста ситна.Тогаш останав со 55 кг бремена и 158 см...
и ние во 17та бевме најрасположени. дури и цел 4 скок супер го поминавме. абе како излеговме она стана кекнава и станува, а не би требало толку да не...
Јас не знам дали порано влеговме во 5ти, или регресија има, ама исто. Еве 3 дена сум будна по 2 саати сабајле. И знаеш што? Не се мачам да ја...
mummyandme.mk na Instagram
Со количка да, прекрдтена не. Вчера прв пат имавме обид за доење надвор ама џабе. Дали и сметаше тоа прекривката, ама и плус нешто многу...
Ова треба во другата тема да оди, добив подарок, дадов подарок. :)
Дојдов да се жалам..пак. Синоќа ја избањавме, цицаше и околу 20:30ч почнав да ја нишкам за да заспие. Дремна во рацете 10мин и се разбуди, ајде пак...
Трпение,влакна на јазик,одмолчување.
Voda do pocnuvanje na cvrsta hrana ne se dava, si prima preku majcinoto mleko i ad i toa mu e sosema dovolno vo soglasnost so mokta na funcijata na...
Па малку да, тврдо е
Дали од амазон ја пракаат до МК, и со оглед на цената нема да треба да се царини?
Кој кредит е со најниска камата?
Има ли за мене бел ден,а? Ке експлодирам кај и да е :@
Мене во Систина ми го препорачаа Osteocare, откако почнав да имам повеќе болки во нозе и карлица, комбинација е на калциум, магнезиум и витамин Д....
Поголемото ми беше на АД, ја носев редовно кај Јадранка и Марина, вода до 6 месеци никако беше советот. Пред 3 години, што и не е така далеку. Сега...
Мајки дали е загрижувачки бебе од 10 полни недели 4 ипол саати да е будно? Одкога е станата сабајле од 15 за 7 еве сега конечно ја фати сон во раце...
И јас исто ради клексаните пијам цела бременост, го трошел калциумот.
Kaj mene e istata situacija prvata bremenost bebe 4500. vo bremenosta ne mi otkrija dijabetis. Vo prvite denovi sekerot nizok mu bese pa go sledea....
Ni odmazda ni razvod. Bi mu napravila film za oprostenje, bi go razvlechkala so godini, bi go solupila finansiski, na emocii kon familija bi mu ja...
Separate names with a comma.