И јас да се надоврзам на Феникс, @Ladyme без грижи се ќе совлада кога ќе биде спремна. Мојата е 36+1 па мислам до месец ипол два очињата не и ги...
Кои? Слика може?
Одлични се.
Не, 100% е од топлото. Исти и се скроз, не се црвени.
Предвреме родените бебиња се најголемите херои и искрено да ти кажам, нај напредните бебиња што ги имам сретнато. Во 31ва се роди на другарка...
Ова ли е виралната торта со блендирани јаболка и какао? Каква е на вкус? :)
Добив отказ од работа . Бев пријавена до скоро . Сега сакам да се пријавам преку сопругот за здраствено. Како е процесот? Треба прво во завод за...
Здраво мајки ☺️ Неможам да најдам, можеби некој од вас коментирал околу тоа седиште. Бенето ми е 6 месеци, наредната недела ќе одиме до Грција,...
21 имам јас. Не е темна.
Здраво на сите, ве молам кажете ми искуство со бендот Дуо Дис?
Мислиш треба да има пауза измеѓу давање месо? Не смее два дена под ред?
Здраво Мона, јас фотографирам приватни забави, пиши ми во инбокс или на инстаграм @natas_ah Поздрав!
Здраво, за оние коишто веќе поминале низ процесот. Колку време се чека за одобрување на станбен кредит отприлика?
Абе на било кој гинеколог, ама да си платам приватно пошо неам здравствено :rofl: И не се секирај, јас сум поубедљива од нив :rofl:. Нема да ме...
На инстаграм има едни што прават KIDDO-baby essentials
Гинеколог приватен у Скопје-нема што сакаш. И брис од нос ќе ти земат само да наплатат поише:D. И ќе те убедат дека ти треба :!:
Здраво, дали некоја знае од каде можам да нарачам чешел за бебе со името ? Thanks
Зависи овошје нејќе ич едвај 3-4 лажичиња, зеленчук по 125г
Дали и какви ортопедски сандали за во лето им купувате на малите?
Не сакам ехо, само вагинален преглед.
Separate names with a comma.