[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Не е многу. Ама сепак и преку крв тррба да се испита. Јас испитував се и Б12 и фолна и Д витамин се по ред.
Јас имам дете 2год и 9 месеци. Тоа што го наброја и ние го имавме. Пред 2 месеца почна да зборува зборчиња. Сега има многу зборови и тоа на мак и на...
Извини јас пак ќе те прашам го земав Б12 па гледам 1000 мкг ми се виде многу па сакав да те прашам дали го имаш испитано преку крв Б 12...дали е...
Имам Имаш ли бели сандали на штикла?
За заштита од комарци што да земам? Бебе е 6 месеци.
Овде не ми дават да ставам ништо, така ќе паднало. Инаку не крвари се е тоа исушена крв, имаше само една точка на газичката.
Умрев :rofl:
да не не боли грло (facepalm)
А кога ти стигнала порака од некој чуден мејл не ти дојде помисла дека можеби е scam? Буквално има и порака што стои на самата апликација во делот за...
Убаво без страв, дигни го и капни хидроген 3% и бриши, убаво исчисти го и стави прашаче ако имаш. Неколку ако треба капни, целава крв да ја зачистиш....
40.705
Осудувам луѓе што се многу различни од мене. Не си ја сакам оваа особина и работам на неа. На пример, јас многу многу не сакам деца, и ако би имала,...
Да малечок е, 2 години и 3 месеци
Епа дечки вагата мрдна ама на полошо, а мене ми се случија приватно 300 работи. Ниту сликам, ниту јадам како што треба, ниту пак следам....од 73...
Ми се јадат пржени кришки, сирење и јогурт.
Здраво, син ми сеуште нема говор, има 2 год и 3 месеци, на име се врти кога како, пример на мм му се врти скоро секогаш, мене не баш, знае да игра...
ситуација на прашањето пијалоци со шеќер: кога сме биле мали во газиран сок полн со шеќери ни турале шеќер пола лажиче :^)
Ништо не е, да беа сите бебиња секогаш исти во сите мерки, ќе се раѓаа сите иста килажа, по некоја логика :mm:. Многу внимание обрнуваме ние на...
Немам Имаш ли бел фустан?
Separate names with a comma.