Дали имате искуство патики од Pull&Bear поточно вакви модели? [ATTACH]
@јolene Исто е и кај нас со тоа што е 2 години и 2 месеци. Преку ноќ стана таква. Во сон кенка, вика не, не, ќе ја гушнам, па плаче не со таа рака со...
Епа мило, тестирање граници почнуваат. Ај со среќа, со лесно, да не ми полудиш :hug:
Јас идам да прашам нешто. Детево ми се смени. Од избалансирано и разбрано дете, иако со темперамент, се претвори во хорор. Нон стоп се плаче и се...
Те разбирам, ја што цел живот не пушам еднаш скоро си помислив дај да запалам може ќе ме смири. Тек па да си била зависна од тоа. Седни прочитај на...
Нешто ладно да јаде како ужинка? Пример банана насечкана на кругчиња па во замрзнувач. Или модли за сладолед ако имаш да си направиш малечки или во...
Бебиња со 4,5 дремки, како ви е или ви бил распоредот со последната дремка пред ноќното спиење. Ние мака мачиме со последната. Не иде ни со неа ни...
Уште еден "нов" бенд на листа на спотифај откриен на темава :wasntme:(y). Многу песнички ми беа познати но не ги знаев како име (y) [MEDIA]
Da, jas. Dve bremenosti po vonmatericna Pisi mi vo inbox. Stravot e normalen
Со помин мајка, очигледно треба повеќе инстинктот да се слуша, некои работи прилично лежерно ги сфаќаат лекарите:x Со пневмонија не сме имале...
Го купив, ќе почнам од него да давам
Да, со овој почнав јас само со вода го правев, после прејдовме на овесни снегулки
Др. Билјана Костовска Жената е професионалец во работата.
14м Вчера Млеко Д: Овесна каша со банана, путер од кикирики, чиа У: чоколадо Р: макарони со сирење и павлака У: мушмули, хелоу соленки, јагоди В:...
[ATTACH] Дали имате давано ваков овес?
Јас сум била со палчето и не ме одвикнале до тргнување во школо и ден денес имам проблем со вилиците за кој ортодонт ми рече дека е од цицање палче…...
Teska rabota Gospod da ni dade sila da gi izvedeme decata na prav pat so vakov svet i vrednosti vo koi ziveeme… mojot isto taka ne kazuva mnogu. I ne...
Doktor drzavno i privatno strucen za strabizam kaj mali deca? I ako nekoj imal iskustvo da spodeli Blagodaram
Јас веќе десет години доживувам, се појавува најчесто кога сум под стрес или кога спијам на грб ама со тек на време се поретко се случува. :?:...
Јас правев инвитро во Прага, дента после трансферот со кола тргнавме за Скопје (1300 км).Еве ја до мене девојка од 10 месеци веќе. Не се грижи, нема...
Separate names with a comma.