Суперфетација
Некој да ми препорача некој романтичен роман?
Нередовен циклус имам месециве ,зависи
40698
Да,тој е
Дури сега видов цитат.То а често е на секое чешлање сабајле да испага цела топче коса замотано од чешал и обавезно го вадев ,ова секој ден и на...
Ова ситуација еднас во старт такуваш од разлика на друга ситуација секогаш да тагуваш :)
@SummerGirl и е братучеда јас кога требаше бабами (84) да ја носам навремето она ми даде контакт може да те упати и кај цена од драчево
Ако си од Скопје, прашај во K-Shop продавницата во Центар. Веројатно тие имаат.
Шо ти требаше ова, урлаааам :rofl::rofl::rofl: Ој та спиј сега
Добра камена/ транслусцентна пудра за масна кожа?
Здраво каде да најдам тексас мала ташничка ?
Нема друга тема. Ние што везевме на почетокот, да се крсти нов конфликт или нешто слично, муџи сме биле, џабе сме возеле. Ај па сега, за уште малку,...
[ATTACH]
Зелена кака од што може да биде, а не е оксидирана? Последните две пелени зелени и беа, само на доење е, месеципол е.
Умрев :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: За муабетот, прв пат откако ја имаме колата јас ја користам за работа мм оди со јавен превоз. И...
Може некој ги платил. За еден ден се прави трансакција. Така е кај мене кога плаќам. Две сметки немам платено (facepalm)
Имате испитано некои плус тестови за нешто?
Кој модел го имаш ? Гледам секаде пишува дека најдобро е седиштето да е ADAC тестирано но седиштата кои се со добра оценка на таа листа се од 500...
Separate names with a comma.