Од алиштата им е тоа и дополнително од млекцето што ќе им потече. Кај мене и многу се поти склет е многу и многу се лигави па тоа дополнително дека е...
Смеам да дадам и пола доза блокмакс за забоболка? По цели денови е со рацете во уста ги пика позади, нејќе да јаде, 4ките му се искочени ама не цели...
Колку дена е најдобро апстиненција пред да се остави материјал за инвитро? Читам најразлични толкувања. Според who, 3-5 дена.
Пишув опасен биолошки отпад Во моментов се води полемика во САМ меѓу научната фела и се спремаат истражувања за тоа дали мрп предизвикува аутизам....
Od kade se proizvodite na lupilu
Да да знам, мислам и од млекцето им се слева некоја капка. Со тетра пробај да сушиш.
На кој спрат е ова и дали знаете како се вика локалот?
@FriendOfDorothy
Исто скроз, само што јас го правев неколку дена пред да ми доцни. Го имам и сликано кај што е негативен, ништо не се гледа после 5 минути. Ми...
Нема ли да има форумџика на годината да гледаме сеир и да викаме "уа судија", што се овие листи тука колку е секој најдобар?
[ATTACH] [ATTACH]
Ве молам за разговор во лична порака со некој трпелив и разумен кој ќе ми помогне малку околу дилемата за терапија почнување. Лани зимата се изборев...
Напиј се , туш и легни. Одмори и прати дали болката ти се намалува.
Јас имам негативно искуство,кога и да сум оставела тест подолко од 5-6 мин се појавувала уште една линија.И секогаш сум имала мала надеж.За жал...
Нема црвено, само така прљаштина не знам како да објаснам. Исто и околу прстите што се собира . Денес пробав со бебешка пудра да ја досушам, треба...
Вистина Лпм го има гледано Хари Потер
40.875
Здраво, од каде да си купам убава мат подлога за јога? Имам една од Jumbo ама не ми се погоди воопшто.
Немам некој ред сеуште фатено моево, се водам според нејзини потреби. Навечер ако е какана и менувам пелена и ако е многу измочана . Се буди два пати...
Separate names with a comma.