Женскии, од кога почнавте да се подготвувате со купување ствари и облека за бебе? :)
Нема да им биде ништо не се секирај.
Зависи каде во центар широк поим. Катните се на градски паркинг дел, другите на пуик. Фино лепо ќе си се кавиш и ќе прашаш за која катна ти треба...
Ве молам за предлог помали и маалски бутичиња низ Скопје (евентуално и околина) каде да разгледам свечени фустани за на свадба? Разгледував Zara,...
Пошто сега во аптека може да работи секој, без соодветно образование и пракса. Дај да не шириме дезинформации дека Рупурут не е безбеден во...
Истооо. Нејќе да си игра, го седнувам, одма, се подига, сака да оде, а не може уште сам. Кичмата ме боле цел ден наведната. Или ќе кенка и во сон,...
Дали некој користи месечна како физичко лице без налепница на поц паркинг места? И дали месечната е за неограничено цел ден?
Мислење за столици од jungle_shopmk?
Da ke pokaze i preku krv a ke pokaze i na test preku urina od apteka zemi,pa izvesti ne :)
Во Парк
Срц мојава немаше какано 11 дена. Ако е на доење е нормално и до две недели да не кака. Сега ми кака на 5 дена. Ако не се грчи и плаче ок е. Можеш...
Ако прашуваш за димерите,има табела според недели која е вредноста што е ок да ја имаме. Доколку се повисоки , клексани или слично на нив, се дава...
[ATTACH]
и ние сме со грчеви жалче е, од болница ни дадоа колиеф за да се бидат ефикасни треба мин 15-20 мин пред оброк а ние сме нестрпливи и многу гладно...
Vodata topla li e? Planirame za sledniot vikend da odime.
Мамичкии совет што да направам да се искака детево. Знам дека е нормално повеќе дена да не се искака само на доење сме, амаа ова е со маки. Ни спие...
мислам и обичен тест ќе покаже, барем кај мене покажувало.
Kolku vreme gi davavte? Sega sto davate kako zamena? Mene mojata pocna da mi pokazuva znaci na grcevi... od vtornikot davame d3k1 i eve se grci ne...
Здраво, бебе има 9 месеци, многу бела и атопична кожа. Да ми препорачате крема од искуство за таква кожа.
Separate names with a comma.