Jas imam drugarka sto vo rana bremenost i dadoa Pancef, se zavisi od situacijata kakva ti e.. moze prvo kje ti predlozat nesto po lesno pa ako nema...
Кога ми пукна водењак со првото, си почекав маж ми да нареди ќеси на совозачко седиште, па да си седнам да одиме во болница :D Тоа е се што треба да...
Не верувам дека они за свадби или други глупости го киднапирале девојчето...
Јас официјално добив потврда за работа тука во Германија :) А имам и Аусбилдунг - со тоа е све полесно. И едвај чекам да почнам со работа:l:
Какао, со помалку шеќер секако:)
Добро, ама на некој не му е лесно и неможе да издржи толку време сам. Посебно кога не сака:|на луѓето им треба конекција, а без долга врска некои...
Некое апче за спиење ,диазепан од 2мг.ќе ми помогне ли или може 2 одеднаш да испијам.
Па и овој пат епидурал ако почне да е неиздржливо :D и исто ќе бидне… ајде да мислиме позитивно дека лесно ќе поминеме (highfive) Јас сум со клексани...
Lani kerka mi bese prva mala i koga ke si dojdese ke recese gi ranevme bebinjata vo jasli. Znaci i niv gi mesaat. Sega moze i zavisi od gradinkata
Не знам што се случува, ја болки немав и пред и за време додека ми траеше епидуралот т.е додека да искочи бебе. Кога ми се фати левата нога почна...
Ми се пие какао:D:coffee:
Уморно|-)
Станувам од спање во 6 30 и се спремам да одам на теретана од 07,потоа на работа дури вечер до 19 дури,какви се овие неправдини
Фала ти, земав друга сепак
[MEDIA]
И ние ќе одиме дури септември, ама базенчето веќе е на тераса и секој ден се бања, малку им треба на нив да се радуваат. :D Стави базенче со играчки,...
Дојди си накај мене, топло е тука и октомври :D
Искуство со Донафил вагиналети за кандида? Дали стававте по 1 или 2 на ден? Инаку јас 7 години се мачам со кандидата без успех, ни гинекологот не...
Separate names with a comma.