17та недела по термин. Оваа демек најстрашна е ама моево бебе па оваа недела е најсмешко и најрасположен:D, ама па предходните 2 недели :shake:. И...
Јас ја имам кремата атодерм за нормална кон чувствителна кожа, со тоа го мачкам и на лице. Кога ќе ја истрошам следно сакам и јас балсамот да го...
На тема чорапи, носам само црни до глужд, и чим приметам дека можам да ги разликувам лева од десна, значи дека е време за нови. :D Најчесто од оние...
Чоколадна тортичка без брашно [ATTACH] [SPOILER]
Обично има црвенило. Ама што други симптоми имаш? Ништо повеќе, зелка, масажи под туш цело време, молзи се и бебе на града почесто, ќе опушти, ама...
Следи го ова што го пишав во претходниот пост погоре и не би требало да имаш проблем. А за мелазма не знам, немам искуство некое, можеби @koritsaki...
Жени давајте совет. Сношти некако брзо ми се наполни градата со млеко, бев излезена со малата ја шетав и додека си дојдов дома за нецел саат почна да...
Да, само јас големото шише го имам.
:rofl::rofl::rofl::rofl: Компромис 8)
Душичка, со лесно мила ќе биде се во ред ,во право си за сето горенаведено во врска со хормони и промени :)
Дали ова црвенило е од маститис?
I mojot se poti mnogu
Утре сме на невролог и ЕЕГ, фала мајка!
Ние навечер околу 19 часот
Ќе издржиме јуначки. Денес му викам на маж ми ќе те частам ручек во ресторан попладне за father’s day оти имаш челични нерви за разлика од мене, па...
Да за калциум сите различно И јас прашав да пијам баш од причините за клексаните ама ми кажаа не :?::^) Можеби дека кај мене има промени во...
Ако нештото не ми одговара,се правам наудрена,и после велам дека сум заборавила.:devil: Едноставно си терам по свое и никој не регистрирам 8)
Многу мака мачам со мелазма од бременоста, еве 9 месеци се поминати уште ми стојат флеките, башка што сум склона кон пеги си ги имам постојано. Баш...
Немам пиено никогаш терапија, меѓутоа можам од лично искуство да ти кажам дека исто останав бремена во многу тежок психички период, неколку месеци...
Ете, етикетата ти кажала, нема потреба од гатачка:D Плус, јас уште немам купено куќа со мажот, а сто години сме заедно, така што не се занесувај со...
Separate names with a comma.