Убаво ми беше од перспектива кога ми се местеа цревата после операција па си пуштав гасови без срам.:D Првиот ден си реков супер, сама сум во соба,...
Не дозволувај да ги види никако! :rofl: Вакви се, што функција имаат не знам, гледам ги закачуваат на ташна како декорација. Глупост во боја. Ок, ги...
Дали некој ставал ботокс во Перла? Кај Др.Даниела Која цена е една зона?
Гледај да биде ниска, и цврста. Да не му пропаѓа главчето во неа. Имам читано на нет околу тоа за кога детето е спремно за перница. Пишуваше дека...
Што е сеа ова ? Да знам ќерка ми ако бара :rofl: За одморов ,еве ние идеме Грција. Ама храна оттука само за попат носам. Таму освен ќеркамми ако...
Mozes I utre da si napravis. Nemora da cekas 14 den. So srekja (fingers)
Не!
Конкретно во Кавала и околината последната година. Да ме прашаш сега да сум таму и да ги барам пак, нема да ги најдам.
Банана на кругчиња замрзната, грчки јогурт, мед, путер од лешнк малку и што ќе се најде овошје по фрижидер пред скапување :Dнекогаш ако имам и...
Едно прашање ако од приватното осигурување ја искористам целата сума за пренатална за скрининг и после на пример го обновам договорот а уште сум...
Не знам. Јас се случуваше да ставам неколку капки во мало шишенце и да испрскам дете на коса ама сега повеќе се зачитав и има различни опции. И со...
И јас мислам не е касно, мислам тогаш и јас правев
Мислам дека и да сакаш не можеш да ги платиш кога се вака, не можат да ти исклучат на вака мали суми Јави се во евн ќе ти објаснат
Пробај ден два па види дали ќе реагира исто, чекаме :)
Повторувачки моторни движења (неконтролирани). Најчести се фацијалните, интензивно трепкање со очи, ццкање со заби, мрдање на устата....ама има и со...
. Јас ова би ти го препорачала, стружалка и колектор на прашина заедно , да не купуваш 100 работи, мојата е слична на оваа и сум многу задоволна...
Не… изгледаше како многу добар воопшто не помислив дека ова ќе се случи… ама ете многу ме повреди
Како да правам муабет кога тој почна веќе и да не враќа и да не ми пишува? Значи знаев која му била целта и го избришав.
@koritsaki Ставив од чистачот прееска, го држев 10 минути ко маска, како на времето што правев со црвениот серум од The Ordinary. :lol: Ми се...
Ту да знаев за Уника... Еден куп пари дадов, дупка во водата (facepalm)
Separate names with a comma.