А од втора до ноќно успивање колку беше буден?
Ах, шо убава темичка да ти имало ^_^ Инаку не, не ми смета :)
Киселините во бременост не се од оброците. Последните 3 месеци имав страшни киселини, до толку што не можев ни нешто асално да јадам, спиев во...
Не овој е ldk d900. Гаред го бев гледала во анхоч и бев решена тој да го земам, но пред мене другарка го зеде на детето и многу тешко го поврза со...
Печени тиквички
:rofl::rofl::rofl::rofl: Ох, одамна не сум се смеела олку на форумов хахах
Запушен канал е, можеби подлабоко и затоа не можеш да го напипаш. Со топол туш се намалува болката, ама за кратко пак почнува. Масажи само да пробаш...
Не ми смета, дури и не сфаќам како некои прдат од него, мене никогаш не ми се случило тоа.
Ова како што гледам не е тој Гарет. А не беше ни ефтин тој, скоро 5000. Значи не им е точна локацијата на саативе, барем да не се нервирам. Го...
Од кога не е?! До вчера бевме по заедници, задњи години почнавме да се делиме и сеа ќе изиграваме некој некст левел на форум не било нормално секс...
Да зголемиш прозор на будност. По малку секој ден, утре 15 мин плус, и така по малку секој ден. Барем 3,3ипол сати будност, за да не бара 3та...
Според вас која е подобра опција јахја кемал или грин хоус?
Milky Way :inlove: А слатки се што има филови.
Денес видов дека постоело професионално натпреварување во pillow fight, дури има и PFC - Pillow Fight Championship. А пред некој ден видов дека...
Ништо на диета сум :doh:
Воопшто не ми смета, го сакам али за жал ретко го јадам. :doh:
И јас да прашам за дремките. 8++ сме. Денешниот распоред вака тераше. Стана 7 и 10 Прва дремка 9:35-11:15 Втора дремка 2:20-3:40 Е тука веќе имам...
[MEDIA]
Имам земено на мојата пред 3год од техномаркет, околу 2400ден беше. Локациски кога е надвор дава точна локација, кога е во затворен простор не дава...
Има ли некој задоволен од детскиве саати да ми препорача? Анхоч се спомна тука дека не биле точни со локацијата, па земавме од Техномаркет, Гарет...
Separate names with a comma.