Сакам да кажам дека се извинувам и официјално го повлекувам мојот став дека треба да им се забрани на мужи да пишуваат на форумов. Само напред....
Кој мајндсет, дека она е крива оти ја искористил само за секс? Или дека тоа е нормално машко понашање? Али немој случајно да има мајндсет кафето да...
|( Па мисли дека ја искористил сексуално, ако не ти е јасно. Така што бил добар со неа и ја манипулирал месец ипол додека не му ,, дала,, и после...
Dali nekoj se soocil so gadenje i bolki vo gradi i zabrzano otkucuvanje na srceto
Kolku dena traea reakciive kaj vas?
Nekoi elektroliti moze da se davaat dokolku se javi dehidratacija od vakcinive kaj 2 mesecno bebe?
сусспендиран акаунт како може да се врати.Наеднаш без предупредување само причина наведена трговија со луѓе, перманентно е суспендиран профилот,во...
Kako sakaat neka me vodat, jas sum Ateist od glava do peti:angel:
Ne sum zapoznaena so ucenjata na protestantizmot, mozebi toa doagja od tamu ako taka uci taa vera... mada so vo sekoja vera ima sekakvi luge ne biras...
Toa se bazira na karakter ne na religiska opredelba.
Ресторан Амбиент, с. Пишица, на 20тина км од Лесново, Пробиштип Рибник Ресторан Оморани - во близина на Велес Fish house Delfin - Чегране Ресторан и...
Бебе 10м се разбуди сега пред 2ч со малку плачење и дека стандард вака станува, ја земав да цица.. и приметив дека е топличка. Станав измерив...
[IMG] [IMG] [IMG] [IMG]
На 6 месеци не може да е мал транспортерот, препораките се колку што можеш подолго во транспорт мојот до 18 месеци беше и свртен назад. Кога излегува...
Дали има можност да платам онлајн за извод на родени и да го симнам веднаш за да го испринтам?
Овој мајндсет треба да го има секоја девојка, т.е. секој, без разлика на пол. (y)
Сарти или Никити. Не се огромни ама има се што бараш и плажите и центарот не се на големо растојание. Полани бевме Никити, сега ќе одиме Сарти ние
Јас ја изгледав. Многу емотивна сезона. [SPOILER] Следната сезона ќе биде дури на крајот од 2026 или почеток на 2027. Таман Остин да порасни и да се...
Го земам понекогаш за црни шарени мене ми е ок
Да, јас гледам линија
Separate names with a comma.