cestitkiii
Cestitki
Како сте задоволни од SunDance 50 фактор SPF?
Исто 38+3 по циклус сум. Болка во препони и кога одам подолго по некоја остра болка надоле и тежина. Брзо се задишувам генерално откако ми пафна...
Честитки аморееее :l: уживајте и гушкајте се сега :sun:
Здраво , Дали на некоја и имат рефундирано пари за клексани при грешка извештај? Извештајот од клиника во првиот дел е за проширени вени , а втрориот...
Здраво Незнам како е поисправно да направам.... Наредната недела ке сум 33 недела. Патолошката ќе ја преќинам и ќе земам одмор, па после и може и од...
Samo OPI, mi treat it ubav sjaj
Со првото јас мака видов од ротата и на второто не го носев на вакцини до 3 месеци за да не ме убедуваат да ја ставам ротата. Вакцина која е воведена...
Помош за јачмен на око?
Za lignano sabbiadoro mozam i ja da ti preporacam
Cestitki! Da ste zivi I zdravi :l::l::l:
Мене ми е чудно пошто со законот од 2012 вонбрачната заедница е изедначена со брачната ама изгледа уште за некои работи прават проблем. Фала ви многу...
[ATTACH]
И мене не ми беше верно дека е бебе во 13та недела уште не е ни формирано како што треба. Од утре сум 16та недела и вчера вечерта кога легнав осетив...
Честиткии мама :f::l:
Од Лидл Грција го земав.
Тука кај што живееме не ја пуштат во болница одма кога ќе се роди.После чекавме жолтица да и помине,па растојание од рота..и стасавме скоро до 6м...
Честиткиии! :hug::inlove::l:
Да давам babytol neonate 7 do 8 капки наутро и навечер.
Separate names with a comma.