Првиот месец додека пробував храна со детенцето, а почнав на 6+ со вкусови, УСТА НЕ ОТВАРАШЕ. Едноставно ништо не сакаше, првите денови па ич, ама...
Ако не е грешка, може бидејќи е 3 ваучер т.е.последен кој те следува така да одлучиле. Во секој случај ќе си прашаш, мислам ако не си започнала...
Нема ништо да му се случи. Машината и сите работи во шпајз ми стојат а вратата од шпајзот е скоро секогаш отворена, а шпајзот е до кујната и дневната.
Се утепаа од смеење на тема за геноцид...
Тоа е тоа, некако се мислев дека ќе биде, две бласто ставивме, но ете нешто не сакало да биде :(. Инаку замрзнавме една бласто на петти ден. Не знам,...
Ако ти е во одредена позиција на телото ( пр кога лежаш на грб) и притоа кога ќе смениш позиција се смирува тогаш е нормално, ако е константно да се...
Дали знаете неотворен прашок или детергент,омекнувач може да му се случи нешто? Ако го чувам пример во соба неотворен на темно
Не ти треба посебен Antrag , еден ти е доволен и внатре ти е поделено еден дел за тебе еден за маж ти се.. Да Басис се, ја родив пред две години па...
Здраво Јас сум 29 недела +3 дена имам отежнато дишење едвај дишам. Други симптоми немам ништо дали е нормално или би требало да одам на лекар?
Едно копче да има да го стиснеме ,за исклучување на мозокот ,арно ќе е...:D.
Прашај си гинеколог и види кремиве со фактор за лица со алергија на сонце беа. Не ми телнува на фирмата, ама на Зегин онлајн ги гледав.
Баш ми е жал, имав убаво чувство за тебе :( За втор ваучер 6 месеци после направен трансфер. Дали имате замрзнато ембриони?
Da si odis tamu ti e najverodostojno i posle so rezultatite kaj dr Jani da si pojdis,inaku se cekaat 10dena za mutaciite.
Ани мери крвен притисок да не ти е накачен, железото да не ти е ниско. Најдобро пријави кај гинеколог
Ima li inicijali barem od tie protiv koi e podignato obvinenie?
Прес-конференција на државниот обвинител Љупчо Коцевски за истрагата во дискотеката „ПУЛС“...
И јас имам проблеми,тоа е страшно!
[ATTACH]
Не сум ги читал книгите но и како професор е добра, не беше искомплексирана ко другите.
Благодарам многу Сега читав и Фероглобин содржи Б12 се надевам не е многу и Б12 од now заедно
Separate names with a comma.