Снежана Булиќ
Здраво Ако може помош. Направив нарачка ,но после ја откажав поради згрешен број. Одбрав опција враќање на средства во вид на кредит. Сега сакаж да...
Да, иста беше. По два пати, сабајле и приквечер.
Мајки, детево ништо не ми јаде, веќе се изморив од молење од готвење различно комбинации, само јаболко ќе касне, млеко ако се напие, кришка лепче или...
Кај кој доктор?
Не би требало да има. Раздели ги, нека има растојание од неколку часа меѓу боцкањата.
Не. Само магнезиум бисглицинат и Б6. И чај од маточина
Nema da ima steta kleksan i stop inekcija vo ist den?
Послушај го трансфузиологот.
Разговарај со др. Димитров. Се надевам дека се уште прави.
Да ве прашам по колку пати во денот ги шетате малите ?
Privatno košta okolu 2500e od noga a na državno od 3000-6000 za edna noga zavisi od tipot na operacijata. Licno mislenje neka odi Belgrad ako ima...
Која цена е сега и каде ќе го правиш
Уште неомажена како во брак да сум, а не во цутот на младоста на една врска... Неможам да разберам која е лекцијата овојпат ништо не разбирам....
Систина
каде се породувавте?
Тазе искуство: Епидурална ми боцнаа на 2-3 прсти отворена. Многу се плашев од боцкањето, ама оди многу брзо, не е болно. Олеснување на болките имав...
Има некој/а што скоро полагал испити од педагошка деквалификација за професор? Или некој/а што ќе се упишува сега во Септември, па да си бидеме...
Јас правев Нифти со прво еве сега со второ пак истиоот ќе правам 118 абнормалности можело сега да се проверат а пред некоја година беа 90 така нешто.
Separate names with a comma.