Да отприлика една недела од пораѓај најдоцна треба да ги известиш на работа до кога ќе земеш Елтернцајт. Друго ти ако сакаш 22 месеци тоа ти е...
Имаш табела на исхрана, најдобро побарај ја од педијатарот ваш, таму има детално што од кога се почнува. Од 6 месеци ти се сите житарки без глутен,...
Ставај го во сецко секое месо, така ќе го јаде. Одбегнувај колку можеш да даваш стек
Најчесто ја правам со глава од лосос (има големи во Веро, околу 1кг), но можеш и филети. Исто купувам и околу 500гр свежи шкампи, па со лушпите од...
мене ме асоцира дека на праг се крај на скокови и почеток на тантруми. Не знам,и јас имав такво бебе пред 11тина год. Абе да се дрецка од вриштење од...
Јас ја користев ама тешка ми се гледаше. Мислам дека премногу ставав , јас пак би и дала шанса. А ноќната ја имам и супер е ми одговара
Не, еве после година дена сега е со тт ама не висока. Она немаше проблем со гнојни ангини и предходно, знаеше да настине ама нисто страшно нема пиено...
Heimish moringa pressed powder MAC Blot
Lugenca sakame da odime na odmor vo Albanija, se mislime za valona ili velipoke , sakame pesocni plazi i d ima kade da se proseta da se sedne da se...
па кај сум прочитала јас дека е со спф (facepalm) прашав на алверде кремите за лице со зф кај стојат ми кажаа и ја као будала ја загрешив (facepalm)...
Зошто?
Здраво Мајки, син ми скоро ќе биде една година, па ме интересира кога почнавте да давате обичен стек, а не домашен? Пред скоро почнавме со парчиња...
Си имал паралелно две девојки или ја нашол таа па рекол чекај зошто барем секс да немам со првата... Не си ти виновна за ништо и нека не ти биде...
Како се цените? И дали вршат и достава?
Jas vo tvoja nedela imav +9 :) 31va +17 :)
@happygirl Имам прашано доктор за истото, ми рече дека е скроз нормална столица за доено дете.
[MEDIA]
Дали некој знае сервисер за електрични тротинети во околината на лептокарија? :)
Каква е таа лосос чорба? :D Може рецепт?
Шансите дека тоа ќе се случи се 0. Има само 10-15 документирани вакви случаи во цел свет во модерната медицина.
Separate names with a comma.