Не јаде, кенка, сака само во раце… навечер салта прави, немирно спие. Па ќе се разбуди зашто не може позиција да најде… па сака да лази, хаос.
Луѓе последниве 3 дена ме измачи. Само во раце сака и ако нешто не и е погодено се фрла наназад. Значи каква драма queen е не знам што ќе се праи....
Леле не ме плашетееее :drunk:
Комбинација снова :inlove: [ATTACH] [ATTACH]
Заби миеме од некаде пред да излезе првото запче, прво зошто му одговараше тоа масажиче на непцата, после бидејќи е добро да се измијат и непцата...
Имам хпв на лицево ги горев со течен азот ама повторно ми се појавуваат , како го излечивте овој досаден вирус ?
Jas piev klaritromicin, flazil i sumamed
Ко пијаница :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
Нас од педијатар ни е кажано 4 пати колиеф по 5 капки еве тераме така 2 месеци.Кога ќе го направиш млекото ставаш од капките и чекаш 10 до 15 мин...
Ocigledno mojava se priprema, nisto ne jade i samo vika ko pijanica (facepalm)
[ATTACH]
Моето имаше жолтица па му давав, д3 + омега
Не мора да значи дека ќе лазат. Моето само се мести за лазење и така стои. 10м е. Има бебиња што не лазат
7ми не е нешто полесен :rofl:
Мебел 21 Кавадарци Ги имаш и на фб и на инста
8 месеци сме,и двајцата си седат си играат,едниот знае на коленици да се исправа и лази наназад се врти во круг,дригиот сеуште нелази наназад.Кога...
Za zal cista vistina, mestata si se rezervirani, a nekoi i veke rabotat so dogovor na delo pa oglasite se za da dobijat resenie, nie od strana vaka...
Здраво и јас имам облека за продажба, која е буквално еднаш облечена, цени многу поволни. Кој е заинтересиран нека пише лп.
435
Здраво мајки Да ве прашам, дали на вашите мали одма после 8миот ден му дававте D3+K1 i OMEGA? Мене од породилиште ми рекоа дека треба, а матичната...
Separate names with a comma.