Неее втф? Како мислиш на ќерката да дадеш нешто? Па затоа сите син сакаат. На женско дете мажот нека му дава, што имам јас секако ќе си отиде од...
На 19.08 побарав ваучер за 500 поени од Дм. Уште ми стои во апликација " барање во одобрување". Како да го реализирам ваучерот.?
Со што комбинирате грчки јогурт и кој го земате?
Фала ви мајки да тој е, сега ке го земам само да прифати да го става да нема лош мирис како ориганото..поздрав
Не живеам во МК.
Ako poracas nesto od aTemu na 5000 den se plaka neso ?
Mozes alpsko, 50 posto voda i 50 posto mleko. Napravi kasha primer so griz i ovoshje ili nekoe cokolino,medolino
Тоа на Пап тест ако и излезе, може и ти си и го префрлил, може и од депилација го добила. Јас од депилација се имам скрос нафрлано. Ама ајде да не...
[ATTACH]
Ve molam za informacija,sredstva povratni za kleksani kako e procedurata? Maticniot mi kaza ke treba uste istiot den da go informiram. Izvestaj treba...
Денеска и ние 3ти ден, не плачеше кога го земав. Ама мислам помало е моето, помалку разбира 13 месеци е.
дали некој има предлог?
Леле страв ми е да се врзам, не сум сигурна дали е он он:rofl:. Шала настрана, ако би ја сакам само црква, мои негови и тоа. Да не биде ништо ни...
Од градинка ни рекоа да има пробано кравјо млеко додека да почнеме. Од кое да и дадам, и како, со што?
Стандард мерење на килажа и да се види напредок. Консултации со педијатар за се што ќе ми текне. Исхрана, доење и слично. Не ме кошта ништо да ја...
Колку и да звучи чудно од стрес многу се качува. Исти начин на исхрана кај близок, ама штом ја смени средината која му е под стрес одма му рипа и...
Ако жена не може да остане трудна, значи дека се забавувала со кој стигне? Што ако има здравствен проблем? Или што ако некој ја силувал и така ја...
Пиши ми ако ти треба нешто да ти се донесе ако можам. Карши Гак живеам, во секое време. Се ќе биде ок :hug:
[ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.