Ја има ли кај нас некаде оваа крема?
Да, дефинитивно се чека 6 месеци за нареден ваучер. Ако одиш приватно немаш ограничување меѓутоа и тогаш треба барем 1 циклус да помине. За брис од...
Па не се сите деца јадачи. Јас во депресија ќе паднев, дете несака да јаде. Само млеко и 3-4 лажички. Еве ја сега јаде и тоа јаде парчиња храна....
Во ред нека кинат, по која основа и по кој закон ми кинат? Сакам закон, член, став кај што пишува дека е тоа законски. Баш и поради таа причина имав...
Во секоја фирма кога даваш отказ макар бил и пред 6 месеци најавен кинат на пари. Затоа отказ се дава прво земија платата и следниот ден телефонски...
Bebćevo, 10 m e, ima nekolku dena 37 tt povremeno, pagja pa se kačuva, ima bakterija streptococa pneumoniae vo nos, pie Amoksiklav od sredata....
Дадов претходно најавен отказ од временски период од еден месец, уредно е извршена мојата работа до последен ден, но на платата ми се скратени 30%....
Мене минатава сабота ме бараа и тоа во 21ч. за достава :)
ANDROID OS 15.0 Или OS 8.0 (Powered by Android 14) Кое е подобро, се мислам помеѓу 2 телефона... На едниот ова пишува на другиот тоа другото... Не...
Луѓе детево и пред некое време може 3м повремено се жалеше на болка во ногата од горната страна на стапалото. Па преќина, бевме кај матична, рече...
Kako i kade se ispituva bris od endometrium i dali e bolna postapkata? Sigurni ste deka se ceka 6 meseci za vtor vaucer? Za mene toa e premnogu...
Здраво мајки и ние имаме проблем со зајдување 2годинки сме ,мислев дека и помина но средата беше страшно дури и изгуби свес прстите и ги ставив во...
Може има некои фамилијарни проблеми, нема никаква објава за негово исчезнување од жена му и од блиска фамилија на жена му, само од неговата мајка и...
Ткаенина Како велвет малце оној материјал што е
Има некој искуство со Порта ентериери ? Од куманово ги форсираат ептен а мислам не се евтини ич .. у споредба со другиве како се ?
Za testot novo e ova da e besplatno i jas za prvoto plakav ama sega vovedoa besplaten za site bez razlika na vozrast.Za drugoto prasanje ne...
Кај д-р Ивановски.
Што се случува со младиве луѓе, стварно е загрижувачко. По порталите читам многу чудни коментари. Како наводно од семејството сакал да побегне.
Фала многу на сите за советите. Ќе испробам се. За жал не сум во Мк (во Германија сум) за да ја викнам Јасна, но имам утре термин да дојде...
Bas mi e zal...kaj koj doktor bese
Separate names with a comma.