Колку пари е карта во заливот на коските, знае некој?
Ве молам препорака за шише за млеко 12+ Ви благодарам
65
А да си направиш еден тест? @Cvetce_ како си?
Обуките траат 2 дена. Лани, списокот на лица на кои им беше одобрен бизнис планот испадна после откако отворивме фирми. Оваа година, имало повеќе...
Здраво,да прашам во врска со менструација... Дали е нормално да изостанува менструацијата,мене ми дојде во 3 месец после пораѓај и до мај си имав...
1. Barbie (2023) - 100/10 2. How the Grinch Stole Christmas (2000) - 7/10 3. Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001) - 10/10 4. Te Dua, жими...
Немам давано наизменично ама форсирај да пие течности.
Нека ти е најсреЌен роденденоТ :^::^::sun::sun:
1. No Good Deed (S1) 4.5/10 2. Преспав (S7) 8/10 3. What If...? (S3) 6.5/10 4. Invincible (S2&S3) 9/10 5. Good Omens (S2) 9.5/10 6. Harley Quinn...
Јас ионака детално пишам во белешки веќе некое време и ми влијај убо на телото, па се канам да пишам и јавно. Во најмала рака за идеи и поддршка со...
Види просветно, офис плус...
Може
јас од тој период негде почнав и веќе 13г без прекин се правам…. И плаво ми стои толку добро, ко да сум родена така :D
Во животот се немам осетено како поголем неуспех од моментов што се осеќам. Се сеќавате кога ви се жалев дека мотор ја разбуди бебка пред некоја...
Како па да не. Еве вчера спиевме одвоено. На него му беше ладно, мене ми беше жешко. Најпросто решение беше, секој во посебна соба. Во еден куп...
Струмица/Штип некој ако знае каде д најдам водоотпорни чаршафи за кревет?
Еднаш ја имам до сеа во мојот живот,и тогаш не знам кој ѓавол ме натерал
Гледав да биде практично за одржување,да не биде со цефка, туку како за бебињата со клунче:D Фала на совет,ќе разгледаме
Не вредат овие за тие пари.:) Најдобронамерен совет оти се изнанадов пари за истити бирајќи по дизајн. :D Сите можни шишиња ги имаме од офис. На...
Separate names with a comma.