Може да се остават, јас дадов на сестрите бомбоњера и на докторот пијалок и бомбоњера.
Спомнаа и они инфекција Да, ми даваат антибиотик
Денеска е поизразена линијата [ATTACH]
За медицинска сестра на УГД, - за вонредни студенти како се полагаат испитите, ако може искуство да се споделите. Дали се учи целата книга и се...
Некоја инфекција нешто има, ти дадоа антибиотик?
Дали некој пробал со оризова вода за раст?
Во однос на уреаплазмата - што ми се случи мене. Никогаш во живот не ми излегла на брис, никогаш. Правев брисови месец пред забременување, па после...
Да, ме хоспитслизираа Не се за серклаж бидејки се плашат од инфекција бидејки црп и леукоцити се високи или при самата интервенција да не се дупне...
[MEDIA]
Вадев заб завчера,сега цело лице ме боли.А плус има и мал оток,ама ај ќе ставам мраз и ќе помине.
Жал ми е што поминуваш низ ова. Дали те хоспитализираа? Доколку е возможно да се аплицира серклаж под итно. Побарај и второ мислење ако треба.
I Значи го има на алпро, супер фала ви тоа ќе го барам
Дали лепенките ( фластерите) за корекција може да се земат без рецепт во Мк и во кои аптеки ги има ? Или некоја страна да се порачаат..
Мали се тогаш, патот ќе го успие бебко ќе правите паузи на 2ч за ручкање вадење од седиште и супер ќе биде. Поголемки веќе прават проблеми кога...
Ми стигна порака од м оне дека пратката ми се наоѓа во пакет шоп вип пошта на Благоја Стефковски 44 и дека треба да си ја земам. Па сакав да прашам...
395
Здраво сакав да прашам дали може некој да ми препорачи серум со ниацинамид ама да биде со можеби 5% бидејќи гледам секаде online кажуваат дека со 10%...
Sandali nekoj pokvaliteni kade kupuvate?
[ATTACH]
400
Separate names with a comma.