Не живеам во заедница. Така да не е мој проблем. Од тие причини, си сакам комоција и свое. А тие како прават, секоја им чест.
Јас не би се налутила никако ако луѓето биле заклучени. Прво во ја отстапуваат спалната соба,они спијат во дневна за вие да се осеќате ок.Сред ноќ ти...
Тоа потврдата за од први септември и мене страшно ме нервира, ќерка ми цело лето оди , и сега утре може без потврда , понеделник не. Вакцинален...
Moze clenkata mislese za koga si na gosti ili koga imash gosti.
И мене ми беше многу страв прв пат кога останав сама со него, си правев филмови дека ќе се онесвестам со него во раце, ќе го повредам итн. Лека...
Не можам едноставно да спијам ако стапалата ми се ладни, а многу сум осетлива на ладно. :D Верувај сум пробала, среде ноќ станував да барам чорапи....
who cares најшкарт чоколадо.
Не знам дали се препорачува да се носи од дома, сепак има влијание температурата и временскиот период додека се однесе. Дечко ми правеше испитување...
А тие што живеат во заедница?Не треба секс да имаат?Најсериозно треба во хотел да одат кога ќе им дојде желба
Не можам да се помирам колку се поскапени Alpiko чоколадата! :o До пред неполна година оние од 100гр беа по околу 30-40 ден, а 200гр по 100-110 ден....
Се спие и со чорапи Биљо, ехееее..... кога ќе си дојдеш пијана дома и незнаеш кај ти е газот, кај ти е главата, а не па чорапи да соблекуваш....
Гола можам али со чаршаф покриена, со чорапи не би можела никогаш :doh:
Јас планирам да живеам со девојка ми заедно пред брак, чисто да видиме на шо сме. :)
А од кога е нормално да се сексаш под ист кров, каде се се слуша? Па и другарка да ми е, оди еби се ако ти се ебе некаде, не ми го прави тоа дома....
Ауууу, замисли ти вика мажот "стани жено, да идеме до ридот да се плеснеме (плескањето 1мин) " ...... :rofl::rofl::rofl:
Не знаев дека ова е осетливост на сензации при спиење:D Со чорапи не спиеш освен ако немаш греење дома. Ако немаш греење во зима спиеш и со чорапи,...
По ниви,полиња,додека спијат другите ќе се снајдуваш:DАма еве срамота било и во соседната соба.
2 дена? Ајде ]:)(fingers)
Фала ти за одговорот, навистина убаво и детално објаснето. Од како го поставив прашањево до сега косата престана да ми паѓа и почна да ми расте на...
Dali nekoja majka stavila mmr na 21 m i kako ste pominale? Uste sum vo dilema sto da pravam . Poznavam nekoj doktori i vikaat deka e bezbedna i na...
Separate names with a comma.