Zdravo iskustvo so bakterija enterocokuss vo urina 28 nedela sum cela bremenost ja imam sega doktoro mi prepisa antibiotik dali ja izlekuvavte da ne...
Два пати сум била, првиот пат имаше како шатл до Банско, а вториот исто Шатл, макар што бев со мајка ми и си испешачивме до Разлог и назад, 12 км...
Јас би ти рекла прво да го повториш амх, да не е случајно грешка. После би консултирала специјалист за ин витро. матичните секој си се води од своите...
Не знам, јас мислам ако треба о во недела прават трансфер.
Пошто сака постојано во раце....тешка фаза...на кој месец се става беба ви релаксатор
[ATTACH]
Испос*рен, женски, јавен тоалет ... :envy::@:envy::@ Идиотко една инвалидна во мозокот! Вода бре неќат да пуштат, камоли да употребат четка. Гнасни...
Здраво и тука девојчиња....дали некој има искуство како моето со млеко....јас давам сабајлечки мое млеко...после тоа сме на АД пошто немам доволно...
Во цела Гази Баба нема педијатар туку само доктори по семејна медицина. Ние сме од Ченто мака мачевме со тоа. Сега најблиску во Аеродром во Реоника...
[ATTACH]Уште да беше тука и да сфатеше дека ми фали..
Немам Имаш ли сладолед?
210
Ајде ајде без паника ќе биде за брзо, ќе се гушкате со бебка :inlove:
Ф Фала ти. Ќе го чистам....ми рекоа со аќкаплите ама јас мислам подобро со физиолошки.....кажете.ми вода давате на топлово...месец ипол сме викаат...
Последниов концерт му беше пред 2 недели. Се збогуваше. Се повлече од музиката. И, еве колку долго траеше. :(
Нее бе :worried:
Same
Период им е орална фаза издржи,еве јас веќе на раб на лудило сум 4 и пол месеци е и само плаче и рацете ги пика,сега пред да заспие гумата да можеше...
Мене Линекс ми е многу слаб пробиотик. Оној на провен со авиончето ми е најдобар а има еден и поскап од истата марка ама со појак состав во Зегин....
Ти си walking red flag. То е сѐ шо читам. Остај ја жената да си најди некој шо ќе ја прифати каква шо е. Пошто ете, секое мислење е добредојдено,...
Separate names with a comma.