Леле браво 5 кила бебиња па тие спремни за градинка. :lol: До која недела ги носеше и претпоставувам царски се породи? Моето второ беше над 4...
[ATTACH]
Здраво..Кума сум на свадба и треба да спремам бонбони (од тие со ориз и паричка) за во црква. Колку треба да направам?
Ставај ациди борици и ќе спаднат отоците
Дали имаш плоден исцедок како белка од јајце што е? Јас така ја ‘фатив’ овулацијата, врска немаше со апликацијата. Неколку дена траеше тоа исцедокот,...
[ATTACH] [ATTACH]
И мене ми беше скроз исто вака во 16та недела и пишав на матичната ме викна ме прегледа и ми зема брисеви за секој случај, се беше чисто и нормално,...
@Biljarkata, ја видов цената на ова твоето,иста ко моето. Добро е, не те дупат само тебе. :D @Jolene, изволте.
Девојки, ако исперам патики што светат (Skechers) дали ќе престанат да светат?
Ке правам бомбици сега за нив дали треба варена жолчка од јајце или жива.
Може да даде 14 дена само не разбирам зошто не излегуваат по пресрет особено на трудници. Ми даде мене 15 дена со крвна слика. А еве како што кажа...
каков магнезиум користите? јас користам на natural wealth, ама многу нозете ме болат…овој што го пијам јас е плус со други витамини, си мислам да не...
Притисок како во вагиналниот отвор или матката , не знам ни точно каде да ја лоцирам. Некако како притисокот доле го осекам. Валда е нормално...
Ми треба литература во пдф формат по предметот имунологија. Дали има некој кој би можел да ми испрати?
Секој ден боцкаат од 8 до 12/13 освен за бесеже која е мислам секој петок со закажување .
Здраво моето синче е со намалено игА редовни контроли кај имунолог правевме. За болежливо да и моето е често болно.
ау мене не ми текнало на тоа. Јас за релакс слушалките и некои подкаст слушам ама еден подкаст 3 дена го слушам :rofl: Нешто размислував синоќа, си...
Имаш право да правиш увоз ако се регистрираш како ДООЕЛ...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.