Поминало времето за редактирање, ќе се самоцитирам “од првиот подолг период кога е будна и и трае до после полноќ кога е следното успивање” требаше...
Брисеви ти направија после кандидата пак? Иначе чекај, сеа лето те фаќа, има ко помочана да бидеш. Зеленко не треба да има. Белузлаво, проџирно,...
Моето бебе со мерките никогаш не отстапуваше ама еве мене на гладно шеќерот ми беше повисок.Покасно почнав и потешко да ми спаѓа после јадење и морав...
Фала за одговорите.Сакав да кажам дека со баба-сервис претпладне е по 1-2часа надвор,а после 17:00јас кога сум дома не е проблем и за надвор и за...
И кај мене е вака, некогаш само воденест, светло жолтеникав, некогаш погуст, без мирис, нема печење, чешање. Мислам дека е нормален исцедок. Кај...
Дали некој од вас во скоро време има направено нарачка од торба.мк? Ме интересира дали може да се плати при достава, или само онлајн, бидејќи не ми...
@Tinkerbell11 овде прават проверка на скриен шеќер со мал тест на гинеколог и една боцка после испиена гликоза. Таква им е праксата. Ако е нешто...
Jas sum so d vitamin u deficit i sega mi kazaa 4000 edinici so K vitamin i magnezium da pujam mesex i pol.Fala mng sto spodeli
На прво место би ставила да е прегледна. Да не треба јас да станувам да видам каде е и како е. На второ место да има повеќе делови за различни...
[ATTACH] [ATTACH] Гледам дека има различни правила, па не знам како е правилно, некој што ќе пости да каже по кое ќе се води?
toki_____official
Сега отворив,не е таа страница. Оваа што ја барам беше баш како свечени фустанчиња со тулови нешо во тој стил
Порано, по смртта на Тоше, се слушаше влашки јазик како си зборуваат луѓето, а потоа слабо. Не го знаат младите или и онака се префрлени на...
Јас имав слични размуслувања и ја прелистав темава наназад и од претходните години гледам дека требало да бидеш пријавен барем 1 ден пред објавување...
Ајрон домот е за помали ракети. Овие авиони, патриоти и тхаад ги симнуваат. И уште едно пво, името не му памтам. Ајдееее, сега пак демек само 100...
И мене ме интересира ова, во последно понекогаш имам исцедок, немам никакви други симптоми, ни чешење, ни печење, ни мирис... матичниот ми е на...
Не се проѕира, поставен е убаво, по цела должина.
Предобар е лосионот :inlove: Штета навистина што само во сет е достапен. Инаку не ги потрошив, си ги чувам за поладно време, :lol: го потрошив само...
Ни кажа педијатар, 3 пати по 5 мл. Ама пиевме пред некое време се мислам дека различна доза беше тогаш. Па сакав чисто да се осигурам :)
[ATTACH]
Separate names with a comma.