Издржа?
Fala ti mnogu,tezok e patot sto go mineme za da gi dobiete ama i tezok e patot dodeka gi doneseme na svet da bide se normalno i zdravo
Мали и се двојката одамна, мене уште на 5кг почна да ми покиснува па сменав на 3ка.
Епа немаш уште многу до 41 секако :D:D
Мислам дека по грешка си ме цитирала мене дека ова мислење беше за диолин течноста :rofl: во секој случај моево е 16 месеци и мрп уште не сме...
Чекај многу ти е рано за драма хахах тек секој следен преглед. Се шалам. Немој да се секираш. Нема да имаш симптоми секој ден и нема да ти бидат...
@Feniksgirl знам користиш биодерма крема за бебе. А за бањање? Морам да ја менувам мустелава, детево со лишаи ми се направи. Лицето од биодермава и е...
Што се прави со свадбениот венец после година?
Јас се тешам дека се уште нема да биде сезона (28.06) и нема да биде толку топло :D Одиме заради синчето и одбравме место поблиску.
Каде и кој ти правеше операција на хипофизата? Искуство ако може.
Pronajden e Vladimir, nokeska se vratil doma
[ATTACH]
Zdravo devojki pred 10 dena imav pozitivna beta,sega vo ponedelnik imam zakazano prvo eho no imam mn strav,jas nemam nikakvi simptomi osven bolni...
Ми дозволија и мене, ама се двоумам поради гужва на граница и отекување па решивме да не одиме :) Другарка моја беше на море 34 недела, ок помина во...
[ATTACH] [ATTACH]
Dali imate iskustvo so abortus vo bolnicata Plodnost, kolku vreme trae procedurata i koj doktor e najdobar vo izveduvanje na ovoj tip intervencii? Bi...
:) Грешка се имам изразено. Мислев на породилно. Прашањето ми е ако се вратам на работа а до последниот термин ми остануваат цц месец и половина,...
Јас сум со вонматерична и со извадена една туба. Меѓутоа сите ме советуваа да направам преглед за проодност на канали и ги послушав, и мило ми е што...
Грешка си. :) Ако се вратиш на работа, а потоа се јави потреба пак да бидеш дома, земаш боледување од матичен гинеколог 2 недели, па потоа со...
Девојки, била ли некоја во 30та недела на море да сподели искуство . Дозволено ми е од матичната ама пак сакам да слушнам и ваше искуство :nod:
Separate names with a comma.