Мој искрен совет, стави си ботокс на таа регија. Јас користев година дена и пептиди и ретинол и што ли уште не и немаше некоја забележителна разлика,...
Мајка што бидна.. Како си? Ме исплаши... Кажи што направи... Малку е рано ама со позитивна мисла ќе се среди... Ајде пиши што правиш да не те...
Не сеуште ништо нема.. Последната фаза од 4 почнува мислам последен ден да бизнис плановите... Е сега ќе видиме
Mene na 1 septemvi mi pratija Gmail za da izberam sovetnik izbrav i sega cekam za vo petok da me pobara sovetnikot vo 10casot mi pisuvase na Gmail...
Ова ме потсети на нашата прва комшивка, не беше мажена и немаше свои деца, но со нас беше многу блиска, поблиска ми била од родени тетки и вујни....
[ATTACH]
Ова за тука. А за во мк има некој деци да крстил невенчан? Некои луди идеи пак ни идат :bandit:.
Чекам прием на ГАК , па ќе видиме .
Пад на имунитет, кандида, се може да е. Мачкај малку канестен, ако се смири ок, ако не на лекар, ќе земат брис. Почнавме да пцуеме, и тоа сочно,...
Здраво дали можеби некој има инфо на која лоакција е снимана новата реклама на Телеком со Игор Џамбазов?
А бе слушај доктори, таму кај што идеш, психолози, во тој стил. А не овде на форум. Сама си знаеш како си се осеќаш
Не можеш. Мора таму кај шо си по лк. Кај можам да најдам од оние вкусовите како монин шо ги стават во коктели?
Аха, ти си во Холандија или центарот на Париз. Таму каде има означени зони за возење 30 км/ч ке си возиш 30 а не 20 Поголем прекршок е да возиш 20...
За колку време после користење пептиди и ретиноид забележавте резултати? И оваа брчката на чело помеѓу веѓите никако не исчезнува бидејки спијам на...
Немој да се замараш со тоа бидејќи зависи од докторите исто и за педијатар и за ортопед. За ортопед ти пишав во другата тема, а за педијатар јас не...
Хаха ми тeкнало не дека не, ама ептен не ми е струка тоа. Еве идеја за кој сака. Ама и oпштината што ги избрала си лапка пари оф корс. Мафија бе. Не...
Како тоа доктор? Од кај знам јас кој стои позади тој аватар? Ако е доктор, не треба да значи дека треба толку нападно да се однесува поради своето...
Барем така сфатив. Врти сучи кога си во туѓ дом на гости било каде без да се тропне не се влегува. Се дурлите дека ви влагаат свекрви по...
Ги имаше и претходно истиве под друго име само, фејк се Па на секое пазарче имаш дел за облека, сега нз од кој град си, во ск има сегде.
На 2 месеци, меѓу 4-5 месеци и на 9 месеци пред проодување. Четвртиот е тој после проодување (2-3 месеци барем од кога стабилно ќе прооди).
Separate names with a comma.