[ATTACH]
Браво :inlove: Нормално е првите дена колострум само да имаш ,супер е што имаш поддршка за доењето :l: Ќе надојде секако ,она си заспива бидејќи...
[ATTACH] Резил. Се прашувам дали остана некој нормален во државава? На толку малку народ толку многу глупости.
Обично излегуваме попладне, гледам пред тоа да има мочкано. Ако нема, носам резервни гаќички и долен дел, два пати брзавме назад за какање си кажа......
1ипол саат,краток лет е :wasntme:
seuste mi e interesno jbg manijak so da praam
Може и треба време, ќе си се разјаде. Штом цица убаво и напредува, не се грижи толку. Од цуцлава целиот сок ќе си го шмукне од овошјето. Вакво и...
Сега земав од дм, со рачкички за да се држи преслатки се. Ги земав за разладување летово за да ставам овошјето внатре да шмукаат.
xhamster definitivno najdobri
[MEDIA] Го слави животот и ја милува душата, после дождот сонце изгрева:f: Неговото музицирање е генијално, толку млад, а голем талент :bow:
Iran prijeti udarima i na američke baze
[MEDIA]
Епа тие не ги предизвикуваме ние, нормални се и што и да правиме не можеме да ги спречиме. Таа твоја матична школо какво има, бог да чува. Не се...
Колку долг ќе биде летот?
И јас сакам барем летото да го оставам со млеко затоа што речиси само тоа и пие од течности, вода ептен слабо пие па се плашам што кога нема и млеко...
Може линк од шмикалчето да видам.. мојава терсене е ептен со хранава.
Кога ќе влезеш од главен влез во чело одма, десно од шалтерот. Амбуланта 28 и 50 се заедно, со грчко знаме се. А за приска во лабараторијата ќе одиш,...
Јас цело време си замислувам каква ќе биде кога ќе се роди . Некако уште од сега имам огромна љубов кон неа дали е до хормониве или не знам можам и...
Дневна доза мизандрија. :inlove: [ATTACH]
Феникс а може да ми кажеш каде точно е внатре во гак тоа?:) Собите за скрининг и приска каде де прави
Separate names with a comma.