Аиии стварно? Јас па мислев е баш добро чиа и гледам на неколку дена да јадам за појадок па уште се карам себеси оти почесто не си правам, баш вчера...
Дали имате инсомнија? И што пиете да заспиете?
Никогаш не сум за развод, ама.. . Пробај да го подјебаваш со проштење, као развод сакам, па после влечкај се со тоа, па се што можеш да му земеш ќе...
Здраво, една недела имам страшна кашлица, и сува и влажна ама ептен страшна. Од природни лекови чаеви, мед се пробано ништо не помага, сируп...
Дават ли некаде кредит со рок на отплата за 2 г. Не ни треба ниту 5 ниту 10г.
Би ти кажала дека многу те сакав... Ти ги обожавав тие твои кафени очи.. А колку беше заразен кога се смееше бе..и тука се заљубував уште повеќе.. Се...
Го најдов во Дисконт М, но тој го има на две локации само. Бев во Жито и во Кам и го немаше. Ќе проверам во Рамстор, очекувам таму и во Веро да го...
Пред да почне војната Израел - Иран, букирав патување за Кипар .. Пред 2 дена истече рокот за бесплатно откажување на сместувањето ... А они вчера се...
Каква секретарка жити се?:D АВРМ му плаќа на лицето што ќе ти го направи бизнис планот ..директно им плаќа Отварање на фирма е најлесно, бесплатно е...
[ATTACH]
Сите си кажуваат свое мислење и совети како успеале во справување со бебињата посебно тешките први неколку месеци. Јас бев како тебе НИШТО не знаев...
Уште 11дена….:l:светлата точка во сите овие проблеми што се случија деновиве, а особено денес ;(
Dali znae nekoj so e od veles kade mozam da si napravam svileni trepki i kontakt
И мене ми е така..:)растат нормално е,ноќна птица ќе ти биде бејби можеби..јас се прашувам тоа..ако се буди вака и моево ќе биде ..
[MEDIA]
Со лаги можеш далеку да стасаш, ама нема кај да се вратиШ. Да ја затвориме, и онака премногу - расприкажаната ноќ. 8-)
Во Ин Дент, без закажување.
The Royals (2025) - нешто поинакво од класичните индиски серии. Оваа прилично ја влечкав, настаните не беа нешто посебно (освен несвојствени за нив,...
Мир се нема, како си ги смирвате бебушките во меше ? Органите ми ги преврти овие два дена, кога ќе удри мислам матката дека ми ја превртва, ептен е...
Фала ти многу мила за одговорот. Па повеќето од времето сосема сама. Поголемиот товар е на мене, хранење, перење секој ден, некогаш и по 3 машини, а...
Separate names with a comma.