Фала мила те гушкам ќе гледам да практикувам од сега.. хормониве се лудило :)
4саати на собна, 4 дена во фрижидер позади не на врата и 6 месеци во замрзнувач. Ќе фати, исто беше и кај мене, измолзувај се, стимулирај, нуди...
Топлово само ја влошува работата но сигурна сум дека не е само до тоа. Не паничи, најди кај да седнеш одма. Без благо и вода не оди никаде. А за лошо...
Честитки мама да сте живи и здрави:)
11+++ Д: јајце ленти У: Диња со фета Р: ќофтиња телешко, печен компир, печено цвекло У: цреши В: вафла со грчки јогурт и крставичка
Има и едно друго слично вакво масло, со 20ка фактор. За првите денови од одмор не ми одговара, но веќе при крај почнувам да го користам и супер е.
[IMG] Девојчиња 12:23 Момчиња [IMG] Јуни 2025[IMG] Трагедијаупмм - 10.06.2025 SanelaS - 23.06.2025 Јули 2025 [IMG] 1RedLipss - 11.07.2025...
Пробај го Семана плавиот, слични ми се. Можеби тој повеќе ќе ти трае, многу долго мирисаат алиштата кога ги перам со него.
Честитки живи здрави да сте :l::l::l:
Ленор ,плав ама многу малку трае. Порано не беше појак?
Честиткиии:hug::hug::hug:
Честиткиии мамичке да сте живи и здрави :inlove::l:
Еве тука имам пишано детали
Утре планирам да ја носам малава да ги прими првите вакцини во поликлиника Букурешт (после тие од болница непосредно по пораѓај). Заборавив да се...
Убава тема, како студент што се ближи при крај на студиите, би сакала да прочитам повеќе мислења од дипломирани и вработени колеги. Јас како прв...
И јас сум вака и паника ме фаќа..катастрофа.Ми се врти во главата се зашеметувам.Не ми беше вака може од топлово е и многу поемотивна сум ми се плаче...
Д: Палента со праска и кајсии У: Тарана Р: Телешко со ориз, морков и пашканат У: АД В: Просо со банана
Да допишам, сум дала погрешно инфо, 7300 ден ми наплатиле од ноќ ама пишува ‘доплата за апартман’. Мислам дека еднокреветна соба беше поевтина и...
Колку ми фали темава. Дојдов само да си пишам, ме фати ептен носталгија после една година. Поздрав идни мајки, уживајте во трудничките денови.
Не да се испукам јас. Да го испука некој ако може?
Separate names with a comma.