Абе сеа, ако им ставила чоколадо, може и ќе се излажат старите да си го пробат деликатесот од внуката.
Само видов повраќано и мачката ја нема.
Имам правено со шпатула во козметичко студио и истото секако НЕ е за честа употреба. Еднаш до двапати годишно, иако сметам дека еднаш е сосема...
Нема од што да се плашиш. Требало мачката да ја оставиш на тераса.
Честитки Мами, животот розев да ви биде :inlove: @Трагедијаупмм дојдов да видам до каде си, мислам дека денес ти е денот 17.06 ^_^
Не знам тропам кога ја видов мачката,од тоа мислев дека од самото тоа што стојат во соба каде што спиеме. Ама на раце смеса ми се беше залепила 10...
Откако ти ја видов прв пат сликата, ништо не ми оди како што треба :x Што баксуз жена ќе беше :lol:
Нема емоции :) и сам така кажува. замисли си го како еден манипулатор секогаш ти кажува тоа што сакаш да слушнеш на финака :rofl:
Нема да јадат тие секако ,ама самото тоа што се во соба топчињата да не направам белја.
Луѓе што се во нашиот живот само колку да пратат до каде ќе стасаме... Е тие,коишто очекуваат да им се исповедаш на тоа едно кафе во годината...
Ако под "да се готви" подразбираш да ставам на мене ствари за да јаде некој друг, даааа, ако подразбираш јас во казан пикната ко Томиџери:D:D на...
Од што да се отруеш? Не си пробала од бомбиците :?:
Јас доев една година и бев во бременост поправена 28 кг. За таа една година ги симнав тие и повеќе од тоа и почнав да се онесвестувам и морав да...
Delulu is not the solulu. :D
Епа верувам дека баба ти и дедо ти го знаат рецептов, и сигурно нема да јадат од топчињата, така да, нема што да штети. Не паничи за вакви работи.
Да, да, што понастрана од делулу личности целосно отсечени од реалноста то подобро...
А јас шо да кажам со мојава профилна :D Ама не ја менам!! Ќе си останам госпожа Адамсова до крај!!
Мачката изгледа се отрула ,ја нема утре ќе ја видам.
И јас играм можеби не толку многу ама знам да останам и јас до доцна. Само кога станува збор за надвор од игрите малку потешко оди. А знај и тој да...
Ти благодарам :f:
Separate names with a comma.