[ATTACH]
на линкот што го постави пишува дека овој парк е трајно затворен [ATTACH]
„Секој човек си го планира некако животот. Но никој не знае кај згрешил кога ги повлекувал правите и криви линии, допирните точки, острината на...
Mislam deka tsh ti e samo visiko drugo ok no sepak se zavisi od ref vrednosti na laborstorija
Каде ја правеше постапката? Ако така ти кажале тоа е тоа Од искуство нај релевантно е прво преку крф а после домашен ко за себе да си го има човек....
Јас не мерев матичната ми рече немаш потреба само припазувај, ама толку се опседнав што прегладнував и ми се слошуваше од сабајле кога ќе станам...
Што нема асолен педијатар нема... ама негде мора да се иде што да кажам. Ќе пробам да сменам млеко читам ова што е антирефлукс аптамил не се...
Мануелна работа со многу користење мозок работам:D Скоро имав ситуација да апарат што автоматски работи, заебе работа па се исправваме после рУчно....
Таа од кам и ние ја јадеме дома,ми беше прашан Таа од кам и ние ја јадеме дома,ми беше со што прво да почнам.Дали одкако ќе дадам млечни смеам малце...
Фала ти од срце. Веднаш ќе одам до аптека да ги земам витамините Иначе моментално сум 6-7 недела.
Што Сеуште не може да ве замени :!:. Освен ако не си ѕидар, водоводџија, струјаџија... фризер за кучиња и таквимити работи :wasntme:
Ова е супер вредност. Реално ако на гладно не скока, после јадење е помала веројатноста да се вивнува. На глдано јас никогаш, па дури ни сега не го...
Тест, дома мерев минатата бременост, не ми скокаше толку после јадење и не сакам да мерам овој пат..
Еве 24 недела сум супер е сега за сега се пак машко :) не ми е судено да имам ќерка тоа е :) нека се живи и здрави само
Никаде не најдов а и никој ми нема точно кажано колку треба да биде ФТ4 во бременост, како што секаде се кажува дека за бременост т.е ИВФ ТСХ треба...
Згуснувачот е Алгорал, ама АД има специјални за рефлукс, АР се викаат (анти рефлукс), Аптамил сигурно има знам, ама верувам и други :)
Честиткии, баш ми е мило, се олесна :inlove: нека е жива и здрава:l:
искуство со Наде Василевска?
Ve molam da pishete sto vi se padnalo jas polagam naredna nedela
Надвор од Мк. Така прочитав и по нетов дека се разликуваат вредостите во зависност која недела си од бременоста. Се консултирав со доктор (по општа...
Separate names with a comma.