Ај да пишам тука па може ќе ме посоветувате. Ден 1 без пелени (вчера): за какање си кажуваше без проблем, за мочкање се измочка 2 пати играјќи се....
Нема такви жени. Јас не знам таква. Или имаат многу помош од други, или лажат. Јас идам 8 саата втора смена, ниту ручек иам секој ден, поретко неам...
[ATTACH]
Помина време ама да ти пишам. На мојата не се гледаше баш убодот, кај веѓата беше и окото скроз и се затвори. Тогаш др ми рече дека може да дојде до...
На маж ми му ја побараа мојата лична карта. Јас надвор го чекав. Он го носеше и имотниот лист.
Син ми 23месеци разбира се што му зборува дава ако му кажеш нешто да ти даде знае да каже како се вика што е око нос знае си игра сака деца многу...
Цццц... Дај пишете ги фирмиве, луѓе...... Па, ко ќе ми кажат дека имало фирми јаки и ептен биле фер или не знам што.
Posledno Lekarski I ANB vekje mesec dena nema info
Оф тешко карго, многу се големи деловите и може само да се оштети. :(
И програмирањето не е тоа што некогаш беше. 8-| Во лудиве времиња во кои живееме нема веќе гаранција за никоја професија. За жал. (Освен нели ако не...
Доењето е одлука на мајката и бенефитите се докажани научно, но пробај да не си ги земаш при срце коментарите и советите зашто не сите се злонамерни....
Ќе ти даде со прекин во исти месец?
Прво жал ми е:hug: Ја никого немам намера да бранам ама ваков неинвазивен тест не треба да е конечна одлука за дали треба абортус или не. Затоа е...
Пред колку време се канат законитите и за кого се носи погача?
Здраво, земени сме веќе 2 години и уште тогаш се договоривме дека не сакаме бовчалаци, ни купија само злато на двајцата. Е сега, летово ќе правиме...
Колку време пред ручек и даваш да цица? Нормално е и мене такви ми беа, додека да се навикне телото дека треба да го рипнеш тој подој. Ако јаде цел...
Боди тргај одма, а иначе по куси се облекувај го и сабајле трењерка на него, па ќе си ја доблече. За сандали.. не знам шо да кажам, јас не сум сакала...
Пери слободно.
33 треба.
За жал ..
Separate names with a comma.