[ATTACH]
Glow Recipe витамин Ц користам, наизменично со Nacomi витамин Ц. Од Ordinary нијацинамид ставам насабајле после витамин Ц, крема и после спф. Навечер...
5700ден од ноќ се доплаќа за еднокреветна соба, а има апартмани поубаво средени мислам и поголеми се ама не знам цена. Доволна е еднокреветната....
@1209 , до пред некое време мислев ако некој земи дете, ми крати од времето поминато заедно и не знам што. Цели трагедии си имам во глава замислено....
Ќе покаже ако има нешто, а може и немаат испитано баш на тоа што е алергичен, има и недокажана алергија. Прашај доктор да си прима редовно сируп за...
Не ми пишува која доза пишува само да почне со боцкање клексан ... ми напиша метилирана фолна секој 2 ден а метилиран б12 секој ден
Јас давам некаде од после 1,5 година.
Исто. Па си седам во сенка. Едно време сакав тен да добијам, се погорев две три лета на сонце. Де вака де онака, на крај само црвена и се лупам. Па...
Веќе кнап ни се бејбилав 3. Да дотрошам што имам па треба ново бројче. Па ме интересира, има ли голема разлика од 4 и 4+ ? Да знам дали да одам...
Кога почна скокот, да не почнал покасно па го фатил и 5 ти месец? Или одма сте транзитирале од 4 ти во 5 ти скок. Има и такви искуства наш тука сум...
[ATTACH] Го користел некој за спиење.
Пепко..
Дали во Ремедика доколку си во апартман односно сама во соба може да имаш подолги посети? Некој да останува подолго со тебе? Сакам да бидам сама но...
Госпоѓице, што е смешно тука. Љубовта е бесценета работа. Се смееш на луѓе што умеат да љубат. Остајте ги децата нека се сакаат. Од вакви како вас не...
Мислење и искуства за Скијатос дали е раздвижено навечер и какви се плажите, цените? Планираме да одиме крај на јули.
@Cosmi како може една градинка да си дозволи да остави 40 деца на една воспитувачка? Те прашувам пошто очигледно си запознаена, сериозно ме...
Веројатно 3тиот ви е тоа, тој почнува во 12 и треба да трае 1 недела, а 4от е од 14.5 :)
Ние сме демек во убавиот дел меѓу 4 и 5, ама мене некако не ми изгледа убав :D Денес заспа во 23. Се нема десено откако и направив рутина на 6...
Не ти треба печат од педијатар, ама здравствена книшка за бебето да. Во Завод знам носеше мм, мислам дека и боледувањето го носеше тогаш, ама имаме...
Separate names with a comma.