Генетика е обично тоа, мојава изгледа како да има 3 години, луѓе што ја гледаат коментираат, а год ипол е, ама од татко и повеќе наследува, он 2...
Во лептокарија спроти нлб има убави
каде има попуст?
Таман си е. Синко на 20 месеци беше 81 цм, машко нели, се очекува повеќе да е. Ама внесувам на една апликација и си ја прати кривата на раст. Ќе...
Какви се тие хулахоки?
Јас го купив од пакет.мк
Здраво. Дали некој знае за една продавница за чевли во Скопје, некаде околу рузвелтова ми ја даваше на локација, ми излагаше по инстаграм пред...
Сори што ти се мешам у штипки, али освен калории, се гледа и макро нутритиенти. Ти јадеш грото јагленохидрати, што леб и макарони, што од зеленчук....
Влечеме мрсулчиња, ептен го мрази тоа се утепува од плачење многу ми е жален:( сега ни дадоа и Нисита маст.
Извини дали ќе можеш да ми кажеш дали нешто плати за враќање и како го направи тоа ? Треба и јас да вратам фустан купен 3000 ден (facepalm) па ми...
Како да заштитам бебе од комарци?
Да, да имаше во повеќе бои, плавата мислам е за хидратација ама не сум скроз сигурна. Пробај ги, па баш ме интересира како ќе ти одговараат. Инаку...
Земав Ревлон "природна" боја, без амонијак. Ме интересира дали ќе ми ги покрие седите?
Јас луѓенца не можам веќе Не можам Немам сили за борба Ми доаѓа некогаш да си го сјебам животот на макс,не сакам ваков живот
Си испитала тироидна? Тахикардија може да е симптом од тироидната жлезда.
Барам 10.000 евра на заем, цел живот ќе ви бидам дужна...
Дали може да искористам слободен ден заради потенцијална нова работа, моментално сум на отказен рок од 30 дена. Во фирмава работам 4 месеци.
Па инхибитори на протонска пумпа се , нема друго што, тоа даваат кај деца и кај возрасни. Не сум фан на нив, се едни од најчесто користени и покажале...
Здраво мајки. Детето (3 години) падна прееска трчајќи и нормално коленцето со крв и дома приметив нешто белко како да и има влезено камче. Пробавме...
Тргајте кога спие, поголемиот дел од возењето да спие мене тоа ми е секогаш. Па макар и во 8 сабајле стасани да сме, ние да сме стигнати време ке...
Separate names with a comma.