И кај мене е ниско и со едната нога мава баш кај што е цервиксот. Затоа биле болките доле.
Odnosno kolku ti e po dogovorot plata tolku. Mene plata po dogovor mi e 25000 i tollu mi pusta fondot. Min nekoj 20-30 den valjda provizija zemaat...
Emm Wandera, на инстаграм: emmwandera.
Kolku sto si zemala vo poslednite meseci mislam bese. Ke si ja zemas taa suma na koja si bila prijavena. Tie do 28500 ti se dodatoci vo smeni ili...
Вторник е тоа. Ќаев е од сабајле мислам, после него не знам кој е.
Јас немам дел со антрацит, само бела. Чистам со алкохол.
Не знам дали за овде е прашањето, но мислам дека е доста поактивна темата од другите, па затоа би прашала тука. Некој ако има искуство во Стопанска...
Од овде ги нарачав: https://behealthy.mk/en/ А имам купено и од рамстор (кај здравата храна стоеја).
Оооо сега живот живееме :$:inlove:
Чепкам ама не можам да го најдам, исто отварав и на сајтот на ГАК на слендиов линк, ама празно е не излегува никаков распоред таму каде што треба да...
Дечки дали знае некој како се вика водителката црнкињата (или фб инста),на шоуто Старс што се емитува на Алфа секоја Среда од 20:30часот?
Го имаше низ темава некаде. Кој ден си на скрининг и кога.
Здраво, дали некој би можел да препорача некои кафичи за келнер-почетник? Сакам летово да работам, но сите каде што прашав ме откачија затоа што...
Ти благодарам за информациите. Твоите барем знаеле каде е и во која амбуланта, јас ако чекав на нив ништо немаше да направам. Се сама дознав. А од...
Дали некој што има земено станбен кредит од Стопанска може да ми пише да го прашам неколку прашања? Фала ви :hug:
Јас го имам, добар е мирисот. Светките се ептен суптилни. Но, многу е течен некако, треба да се размачка како лосион.
Моорее шубо беше, ко се собраме сите ВМРОовци на куп тоа весели, позитивни, разиграни, воодушевени шо нашиот лидер професор м-р д-р Христијан...
Ако ти е за утеха и ќерка ми по цела ноќ збори, се врти, кисне. И она се ноќта преживува. Особено ако имало и плачки и пак не не не во сон е. Ама е...
Какви и по колку смоки јадат на 12 месеци, земам од ДМ на babylove долгите и онакви со вкусови, мислам дека може да изеде цела ќеса, па ме интересира...
Благодарам, Дали знаеш каде може да се најде овој распоред? Онлајн го има или мора таму? Бидејќи не сме од Скопје.
Separate names with a comma.