Скопје, да. Значи тоа пред сликање се прави, истиот момент? Не треба порано? Венчаница копија? Друга општина е, ист град. Одјавата во ист ден кога е...
Лелеее што збориш? Баш ме израдува :inlove: Ајде со лесно и со убаво да поминеш, преубава вест :hug:
Јас на топлово не би држела повеќе од 2-3 часа на собна темп. Секако ако ти е до 25 степени дома. За во фрижидер мене во ремедика ми рекоа 24 часа и...
Само за Бока сум! Кога игра Бока да не е нерешено и на пенали. :D
Ти дале еден куп совети но еве и јас ќе ти пишам. Прво за водата кога се тушираш, немој со врела, нека е топла ама не врела. Можеш и во мало шише да...
14. Ginny and Georgia s3 9/10
7. Copy cat 7/10 8. Straw 9/10
Па што не се омужиш, место да бидеш швалерка?
Родилна: Бебе А: 2.650 Бебе Б: 2.750 Исписна: Бебе А: 2.420 Бебе Б: 2.470 1 месец: Бебе А: 3.130 Бебе Б: 3.490 2 месец: Бебе А: 4.450 Бебе Б:...
Честитки мајка, да ти се живи и здрави и цел живот да ве радуваат :sun::sun: Ајде добредојде во најпредизвикувачкиот дел од мајчинството :D Ако сакаш...
Мами, бебе 11+, последниве 10тина дена ако не и повеќе ич не сака да спие ноќе. Дневните дремки си ги тера стандард, со лесно и мирно заспивање ама...
Да 45-60 минути, да пробаш да одржаваш вака да не ти заспие преку ден одма. Сигурно чим напредува имаш храна доволно, не се мисли тогаш, не ти треба...
Уф, се надевам дека имам доволно. Таа мисла од почеток ми е. Пратам/бројам пелени, пратам и тежина неделно, вака ок е. Цица на саат/ саат и пол, па...
Ние сме на Ад, и гладна ја бањам, па после давам храна па заспиваме. Еднаш ја бањавме после храна исто ни блуцкаше. Така да пробај да е пројдено...
Мајки, незнам дали има некој слично искуство, се буди навечер хиперактивна, задишана, прета нозе раце, пие млеко и не е мирна се засркнува како...
Нова мама. 4 неделно бебе. Знам не разликува ден/ноќ но вечерва ме исцеди. Цел ден спие, од 22h до сега се тегне на града. Во искушение сум да дадам...
Ne mozam da ti pisham,ne znam zosto
Значи цела вечер читам по нет.како била многу отровна дури во некој земји забранета не спијам да дојде 6 ч.идам собирам сите ги фрлам и повеќе крај...
[MEDIA]
Separate names with a comma.