Види, реално нема потреба од антибиотик, ама стана веќе мачно, едното на другото, па обратно, само си префрлаа бактерии, малото повеќе страда од...
[MEDIA]
Родилна 930гр должина 30цм Испис од болница 2140гр 41цм По 1 месец 3270гр 47цм По 2 месеци 4610 гр 53 цм По 3 месеци 5460 гр 57.5цм
So terapijata ako se podobrat rezervite normalno ke te terq nekolku meseci so spontano da probuvate 27 gid mlada si...a i terapijqta sto ja pies ti e...
Има нови прашања за воспитувач.... 187 прашања се...
Исто мислам ама дека трае веќе втор ден затоа се загрижив. Обично кога ќе сменам положба или да се напијам ладна вода омекнуваше, сега константно е...
Не знам дали има веќе ваква тема, не успеав да најдам па затоа јас ја почнувам, доколку има нека ме поправат админите или нека ја префрлат. Оддамна...
@Bella_Stella, конкретно за лажењето. На две години не знам искрено дали знаат граница вистина/лага. Дали намерно би лажеле за да добијат нешто. Е...
Еве уште еден пациент на Паскалов....:D Пак ке кажам не викам не , добри дијагностичари се и ептен ги поштувам ама некогаш со тоа " ништо не е "(...
Направи брисеви, од искуство ептен тазе. И пнеумослајд, ама кај нас брисеви завршија работа. Големиот скоро 4м кашла ама кашла како да има во грло...
Изгледа :D. Биди сигурна дека многу така размислуваат и дека огромен број на бракови се склучени оти така мора, така треба, очекувања од општеството,...
Што и да и давам да јаде грицне само трошка буквално како врапче (facepalm) во недела бевме на роденден во игротека и одев по неа во рака пица и...
Нека кажат и другите ама ние сме генерално задоволни од Систина Др Обочки ( кога сме иделе на ургентно ни се погоди ) и друга мислам дека Наташа се...
И јас добив 4м после пораѓај, страшно обилен циклус. На лекар ми препишаа 3х2 Ергометрин инекции..оди нека те ѕирнат :)
Лажни контракции, нормално е. Телото се спрема.Јас од 5ти,6ти месец ги имам. Смени положба треба да се смири брзо. Штом се без болка нема страшно.....
Ako procitate dobro prasanjata poslednite dva studii na slucaj ke vidite deka se za negovatel. Imaat greska
Не си ме разбрала. Син ми секогаш заспива во спална зошто заспива во целосна темница и зошто си знае дека тоа е местото за спиење. Во дневна и да...
Напрај пнеумослајд, не е нормално да кашла 2 месеци, остај ти Паскалов ништо не му е.
Пишав на чат на Зара за три пратки што чекам сите три во Вип Пошта. Ми се стемни. Реков да ми пуштаат преку Еко не можело така нема опција за избор....
Здраво девојки. Ве читам цело време но еве и јас да пишам. 33+2 сум и доста често имам стврднување на стомакот, ама од вчера околу папокот ми е цело...
Separate names with a comma.