[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Дали некаде може да се најдат предметните програми за задолжителните предмети од филозофски? Конкретно за СЕР?
:$:$:$[ATTACH]
Луѓе имам една идеја, ама не знам колку е паметна. :D Ми требаат практични совети од некои поискусни. :D Сакам сега на одморов во Јули да одиме...
[ATTACH]
Универзум без комети
Да е само Сукобина, океј. Што праиме за понатака од Улцињ до Будва. Онаа главна магистрала со две ленти во време на сезона? Секако дека подобро е...
Ако може да ми кажете од каде купувате носпа?
Zdravo devojki, pred nekoj den od dvete stari na ustata mi se napravija kako rani, kako da e iseceno i pece koga jadam bilo sto. Dali nekoj se soocil...
Ееее од овулацијата и кај мене беше болна,затоа сеа трудничка :rofl::rofl::rofl:
Јас не знам како испаничив толку синока ,ама изгледа ова стварно многу делува уште сабајле видов една помала на тераса излегуваше од кошот кај што...
Za 5 godini 5 pati posleden pat pred dve tri nedeli
capezio се вика брендот, а кај нас не знам дали има нешто слично...ама колку што знам за концерти на пример носат такви и тие им го даваат тој...
Поради рефлуксот моето често беше со пневмпнија. Многу пати сме лежеле во болница. Користев лапоксо со пумпица фликсотиде. Несакани ефекти не сме...
40 713
Јас табела барам што е постирана тука ама неми искача
Јас не знам како се навлеков на бел леб… убаво со години си јадев по 3кришки на ден:rofl:
Тешко
73. Exterritorial (2025) 10/10 74. Red Dawn (2012) 5/10 75. Ash (2025) 6/10 76. Drop ( 2025) 5/10 77. Armed (2025) 4/10 78. Final Destination 6:...
Консултирај се со матичниот. Кај мене требаше сега да одам пак на конзилијарно , но не бев бидејќи ми рекоа дека ке ми дадат максимално уште една...
Separate names with a comma.