На Могила на една клупа. :sweat:]:):inlove:
Јас купив од Лала 2500 со две навлаки, се препородив со спиење додека бев бремена сега бебла спие на неа и доаѓа како гнездо
Не ме сфаќајте погрешно, ако мислите дека потребно е да го следите детето со локација или ако мислите дека детето треба да може да се јави на мама...
Да, би покажало
Кај нас, од школо до целодневниот престој има 3-4 мин одење пеш. Коа не е добро времето ги носат со кобме, ама претежно одат до таму. Не дека и тоа...
Кога последно ја земав пакувањето беше тоа од анифарм, може го смениле најдобро да прашате во аптека
Zdravo Posledna menstruacija na 28 juli posle toa odnosot koj go smetam za rizicen beshe na 10 avgust, na 18 i 19 avgust pri brisenje imav svetlo...
Коментаров на Зоран врв :) се наполни човеков :cash: без мотика... како беше онаа "јас и додека спијам јас заработувам" или времето работи за мене а...
Здраво, Да ве прашам на која приватна клиника да испитам Тромбофилија и Кариотип? Или комбинација едно на државно, едно на приватно да испитам? И...
@Aschenputtel Како сте, мојата изгледа е во скок или не знам.. премногу е нервозна, приврзана за мене, за све вришти и плаче ако не е по...
Девојки, Искуство со перница за трудници? Како сте задоволни? И од каде ви е купена?
мене со сода бикарбона и едни кесички заборавив како се викаа , а не ми помогна гастрогард.
Искрено да не ме сфатите погрешно, не знам зошто би ви требале саати кога во помалите одделенија се на безбедно цело време со наставничките во школо...
Генерално уште е мал за да се заигрува сам подолго време и покрај тоа што секое детенце си е посебно. Ќерка ми е 2 години и 2 месеци и можам да кажам...
Здраво Синоќа прв пат ми се појави отежнато дишење и стегање во гради. 26та недела сум, се фати паника отидов во Чаир па ме препратија на...
До плевна е поблиску
Си осетила, веќе во следните 2 недели ќе се повторува почесто и ќе знаеш дека ова сега што го осеќаш било бебе ^_^ И јас првпат во 18+ со двете...
Ви кажав јас дека се катастрофа детските саати. И тешко е поврзувањето со нашите мобилни (често не се ни вклучува апликацијата), не дава точни...
[MEDIA]
Ние продолживме само со Д3+Омега на Бејбитол, така ни кажа и Талески и Паскалов, од три медеци негде.
Separate names with a comma.