Колку кг сте? Од 9 почнуваат нели? Иначе тие месечни пакувања бекутан 90, виолета 100, јас 2 трошам и плус ново почнувам :rofl: кака 2-3 пати у...
Не ги носат? Аууу
Не реков за дечково, јас општо кажав!
По што виде дека дечкото во случајот има искрени намери? Девојка 3 дена што си пишува ја прашува за секс, тоа искрени намери се?
И јас доев. Не може тоа толку да штети. Верувај ми. Мене гинекологот што ми ја водеше бременоста ми рече слободно прскај иако доиш. За три дена можев...
Го имам во моментов и го користам наизменично со Алверде шампонот со ружина вода. Авокадото не е толку благ како овие што ги спомнав во претходниот...
Полнач, слушалки, нешто козметика што користиш, чешел. Друго се има, има и четка за заби и паста.
[ATTACH]
Dobro barem lekarskive da se znae koga ke bidat da mozes da mrdnes od skopjevo negde
Што е потребно да се носи?
Ама ако си најде,можеби не е како Yanaa,можеби и е верен.Ако и тој е како неа супер се нашле двајцата прељубници.Ама нека не прекинува,не застанавме...
Хидроген капнувај па откако ќе запени исуши добро па стави банеоцин. Вака максимум 10тина дена, ќе знаеш дека е готово кога ќе капнеш хидроген а веќе...
Мене најмногу ја жалам свекрвата. Замисли ти одиш на работа, син ти е во странство не го гледаш, а невестево дома ти носи швалер и се ебава во твоја...
Сега бев во ДМ, гледам има и шампон со авокадо од Алверде. Тој го имаш пробано? :) Читам добри рецензии и за него. И јас имам себореа на скалпот,...
Од Зегин земавме, секаде имало кај што сум земала.
Кога пишуем за сидаши и трипераши, за генетски грешки и општествени отпадоци лајкчиња мавате,али коа ќе пишам дека некоја се курва у куќата на...
Планирам хсг да правам вторник, а четврток одам на море. Ако имам крварење дали е тоа обилно, колку трае?
Ми стигна порака, да си подигнам пратка (според кодот, од Тему е) од Вип пошта. Не ги носат повеќе до дома или како?
И јас го користам него и сум ептен задоволна! 5 нијанси се, јас ја зедов најтемната cherry cherry baby, од ДМ околу 200 ден. Доста е интензивно,...
Можам споредба со 5ка да ти пуштам, и ги имав земено 4+ па некако теснички у бутчињата и беа, денес земав 5ка... Ама ептен како смкнати и се... Него...
Separate names with a comma.