Јес,секоја вечер 4 пати Да не тебе ќе те тинтри :) Не осудив РЕАЛНОСТА е таа
Ova se cenite vo New Born bez vaucher od minatata godina. Sega mozhe da ima mala promena.
Една утеха, на мојата во 5ти скок, Охрид ептен и пријаше за ноќно спиење.:D
Да да за твојата зборев :D
Што убаво си правите муабет за апарати, да имав место во мојава кујна може и ќе земев нешто. Немам место една даска за сечење да ставам, одмилено ми...
Ќе се испотепате во оваа тема,да навредите,"ВИСТИНАТА,РЕАЛНОСТА ДА ЈА КАЖЕТЕ" некому,небаре ги заболе,кој што наумил тоа ќе си го тера. Ама ако на...
Хахаха баш напротив секогаш тие што се најгласни за "моралните вредности" се најлоши. Потпишувам дека е така. И не зборувам само за варање, иако е...
Со тебе да не се случајно,па од искуство зборуваш.Оти еве ти не осудуваш,а во моментов ги осуди нашите мажи дека се ропаат.Па реков кај тебе да не...
И мојава, ама за на цицка само.:rofl:
Да бе од преска мавтам со рацете
На Филипс се многу убави кафематите ама се доста скапички (барем мене ми се како за дома). Јас да го пофалам мојов баџет френдли од Беко, ептен сум...
Стварно,од прееска си ја шикаш Ама ајде
Цицалче во права смисла на зборот хахахаха
Брат ми прави хемиско на коли. Ми дава од среството, а мм има усисивач што собира вода. Рибам со средството усисувам и тоа е тоа.
Daj Boze da te doznae maz ti i da te isfrli kako partal. Pa ushte silna si so komentarite. Maz ti zarabotuva za leb, a ti se ebavash vo spalnata...
Добри сте со едно станување.. еве кај мене вчера да ти кажам, успивање ноќно од 9 до 11. Во 11 заспа. Прво станување 12 и 45, 1ипол, 2ипол, 3 и 45,...
Стабилен маж не оди со мажени жени.Не се онади по спални на други маж кога свекрвата ќе излези.Така да ти не си прави филмови
Јужно-Американците немаат пораз до сега. Вечер, Фламенго - Челзи е интересна.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Секој си знае што сорта си е :)
Separate names with a comma.