Бравос од одма фатила … ние со силиконска само за сега, пробувам по неколку пати дневно да и пикнам цице во уста и без ама инаетка е ептен мојава,...
Нека симне апликација за следење менструација на пример Flo таму може да следи плодни денови. Најнеплодни денови се неколку дена пред циклус ама пак...
Te sakam premnogu no mnogu me povredi ne velam deka i jas nemam vina za nekoi raboti no ti se premnogu smeni i mi zabi noz bo grbot so moja bliska...
Ima edna godina ipol kako sum raskinata go sakam i se no da mu se vratam komplicirano e mnogu me povredi i se no pak go sakam toj mene ne sigurna sum...
I jas bev zagrizena, ama so dobra misla i smireno, ke go gledaat mozi malku poveke na eho i se ke bide vo red, ne e tolku nevoobichaena pojava
Ти благодарам
Najdi si logoped neka napravi procenka.Osobeno kaj dvojazicnite deca logopedite mozat mnogu da pomognat vo sreduvanje na nekoi nedostatoci sto se...
[ATTACH] [ATTACH]каде можам да најдам ваква сукња?
во Скопје,не зборам централно подрачје туку предградие како Ѓорче,Влае,Илинден,Ченто итн кирија ти е најмалку 230 евра месечно. Така што спремај...
Хербата е многу скапа а не е ништо посебно, не држи и ситост многу после 1 саат пак ти се јаде. Млекото со кое ја правев ме држеше уствари а не...
Пена за коса на Тафт.
Ако е многу стара, демоде, ја фрлам. Ако е ок ја чувам за "некогаш здравје" ако се вратам на иста килажа. :D
Во мојот град во аптеките и без рецепт сите лекови ги даваат.
Majki za vakcina sme i neznam zosto no premnogu sum ispanicena kazete na sto treba da vnimavam,kakov toplomer e podobro i dali da meram pod pazuvi...
Пробај со шеќерна паста, најубаво ги вади влакната и растат поспоро. Мене поткожни влакненца од електричен деиплатор ми се прават.
Пробај со Дав од краставица. И јас имам проблем со непријатна миризба и само тој антиперспирант ме спасува. Ниту се потам од него под пазуви, нит...
Нема чаре. Ставај пелена кога и се кака. Кога ќе биде спремна ќе седне на нокшир. Јас на големиот повеќе од година дена ставав пелена за какање.
Здраво дечки. Се работи за моја братучетка која има 19 год и сака за прв пат да има односи со дечкото, па ме прашуваше мене што и како но не ми...
Лелее брат ти да знаеш само за какви курварлуци јас знам, ова е ништо во споредба со тоа. И ќе речеш девојчево светица е. (facepalm) Друго не мора...
Радмила Живановиќ е катастрофа, и тоа е благ збор. На прв поглед така пријателски расположена, гласна, со самодоверба, ти дава впечаток дека е...
Separate names with a comma.