Дали зем породилно ? И кај мене доцнат…
смее ли и рупафин на 1 год дете? очекувам и малата да фати од батко... моментално пие isoprinosine сируп антивирус.. и премивање со хиперманган...
И мојата ја доцнат овој месец, незнам зошто, каде да проверам?
@RainBow кога ке ја ставите анкетата?
Мислам некаде од 11 месеци , не сумбаш сигурна дека оди во градинка па можда е така ама и некогаш таму од што плаче многу знае да заспие 2 пати а...
Шминката стварно издржува цел ден, но треба уште да вежба и да се усовршува, па тогаш да наплаќа по 3.500 ден, што е многу далеку од пристапна цена....
Помина и викендов, ама конечно одморив малце психички некако. Еден ден кај неговите, еден кај моите, па дури успеав и нокти да направам(hollest) Во...
Дали во Корчагин профункционира ЈУБ смерот?
На таков страшен осип даваат и Ацикловир да се пие. Јас пиев трудна со сипаници, дека исто немаше кај немав (во глава, очи, уши, уста интима, табани,...
Е како не е важен зборот на народот? Меркел со раширени раце пречекуваше мигранти, ја запусте цела Германија па мандатот и траеше 16 години, победи...
Zdravo dali nekoj ima iskustvo od centarot za majka i bebe Zan Mitrev prirodno da se ima poragano tamu?
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Само што ја видов сликата знаев дека си ти @Anika55 :sun: дури и пред да видам кој ја постирал.
Од кога почна една дремка? 11 месеци е моето, ама се мачи буден да е понекогаш и една дремка да има, навечер е кома.
Честитки за донесената одлука, и ти посакувам да си дисциплинирана и да се сакаш себе (особено сега бидејќи пиша дека ти е срам како изгледаш)....
Дали е некој запознат со оваа глупа проблематика Постои шанса да те одбијат зашо си посвоен? Со сите можни Бугарски документи од посвоителите?...
Бебе порано какаше 4-5 пати дневно.сега 3 дена не е искакана.на АД сме.од што може да е така и до колку дена е нормално?
Колку дена даваше сируп за алергија?
Порврдувам за оваа хранилка. Од 6 месеци до точно 3 години седеше во неа, не дека не ја собира уште, ама сака на голем стол да си седи. Ептен е...
Кој има вишок сметки може во инбокс, фала однапред :)
Separate names with a comma.