Не, ми треба нешто до 1300/1350 за м2
Кои се цените за сет таму? Имате предлози за бич барови во Торони? Ла Луна е топ, фала и на членката за предлогот. :inlove:
Nurofen што ти го предложи членката има и со вкус на јагода. Ибупрофен е тоа, Ben u Ron парацетамол
Ни мене ми немаат директно на царски насочено да речат мора да биде, само муабетот натаму го тера као демек големо е уште дега цел месец имаш уште...
Најмногу ми е жал кога родител остава ќерка да се мачи со пијаница, насилник и сл, со изговори не можам/немам услови да ти помогнам или срамота е или...
Porodilno od maticna, transakciska smetka kopija i izvod od bebe.
Ох лелее Малово кај нас ако нешто не си попуштаат знае да посегне да касне или да мавне по дада ама дада до сега никогаш не и има вратено. Ама женски...
Ориз и јас веќе не пасирам, цело зрно си јаде, само го правам малку потечено за да полесно голта и многу по малку и давам, не ја полнам лажичката.
И мене ми е, затоа прашав. А чекај кој само мек дел, кај што се семките? Или доволно е да ја излупам само?
Дечки на О.Б тампоните се различни по големина зависно од капките? Гледам има и поголема кутија и помала ама можеби се само повеќе парчиња.
Не беше ваков додека бевте во врска?
Од 6+ е. Можеш слободно :) Јас го користам тоа со дејство 9часа. Го има и со 6 . Не знам дали има разлика голема.
Да. Не му го барај ќе си го голтне, кога гледам другите како уште на 6 месеци му даваат сами да јадат си кинат парчиња особено месо кога јадат, јас...
И јас планирам да закажам наредна недела. Тогаш ќе бифам 21ва недела
Колку болесничка серија е ова, како им текнуваат игрите :^) ама морам да ја догледам сезоната вчера ја почнав. Сепак уникатна е.
Кои документи ги однесовте сами?
За Систина не би рекла дека инсистираат на царски. Напротив колку и да инсистирав никој не се согласи, четири смени на доктори се сменија во тие...
Кај мене двете бремености до пред каснење немав разлика од пмс. 2 недели пред да треба да добијам гради ме болат обавезно. Е првата имав...
Мене ми закажаа сега на 21+1
Pocni slobodno ako saka da si jade..jas ne se vodev spored meseci ako kenkashe i davav da jade
Separate names with a comma.