Ќе ти стигне некогаш каснат особено за попустите
Се мислев дека треба да има простор меѓу вкусови и млеко за да се прати реакција
Дали го имате забалежано овој во ДМ? Во Капитол го нема, проверив неколку пати, а гледам во Србија го има. [ATTACH]
Се препорачува внимавање и мирување првите 2-3 дена, мислам никој тука не препорачал баш лежење.
Која е цената на инекција за инвитро Гонал Ф 75IE ?
Каде можам да го најдам ова масло? Бев во ДМ и го немаше. [ATTACH]
Англиски кое ниво го даваат за полагање за административен службеник ниско или средно се полага?
Ariel ne e veke toa so bese, podobro zemi Denk mit zelen.
Да не сме сфати некој погрешно,секој за себе си одлучува и што ќе прави после трансфер,ама зошто строго мирување.Јас досега се што сум...
Фала на одговорот. Сега прочитав дека било за шеќерот и пишува дека треба да се испита од 24 до 28 недела. Арно што прочитав што сте пишале, здравје...
Места во Охрид со дете од 14 месеци, од кои креми за сончање сте задоволни и против убод и алергија
Скриен шеќер
Тотално непотребно да фрлате по 100 евра од ден за после трансферот. Чувајте си ги парите здравје боже ќе ви требаат понатака. :)
Ако може да прашам што е ОГТТ? Јас сум 24 недела и докторот ми нема ништо спомнато за ова?
Да во Њуборн 34000 е замрзнување.
[ATTACH]
Прогестерон се испитува во секоја лабораторија преку фонд е околу 100 денара се приватно околу 1000 каква Турција какви 50 евра
Елица од Теубарево , живеела веднаш до црквата. Бае, не гледа. Помагала. Кого и да прашате ќе ве упати. Мамуре живее во Огњанци, работи на истиот...
Separate names with a comma.