Можно е од самото кашлање. Да ги имаш надразнето белите дробови, грлото. Па сега да ти излезе мешана плунка, шлајм со крв. Ако не ти излегува голема...
Искуство со санте плус 3?
Имаше сипаници ама веќе и поминуваат, 12 ти ден и сега има течна столица оти не јаде ништо освен сладолед, бисквити и супа.... и дадов денес ампула...
Да, истото чувство го имам :) ама кога ќе упие потоа е ок.
Кај ги наоѓате бе тие мажи дебили, со шо ве привлекуваат? Од кај си ти инаку?
Повеќе самоконтрола, не си секогаш во право! Молчењето е мудрост:):lol:
Капки Оперил
За ич пари а не се лоши [ATTACH] [ATTACH]
Да не ти пукнал капилар во носот па ти се слеало надоле?
Не! Нема врска дали си вработена, ниту судот тоа го интересира. Детето припаѓа на мајката!
Кумановке моја, ке ти ги земе децата тропки. Остави го манипулаторот да манипулира, а ти терај си по твое, ти прети за да не го оставиш.. Ке почнеш...
Цела тема ми е исчитана и стретнав мн членки кои стануваат само за во вц.Затоа и прашав”дали”,а не реков дали дека некој и препорачал.
здраво, дали извод и државјанство може да се побараат електронски да се испечатат и заверат на нотар или мора да се мафтам по институции?
Јас бев екстремно нервозна и раздразлива додека ги пиев.
Ма тие не се нормални мајке ми! Боже сачувај бре, 5000 денари за еден преглед, они стварно полуделе начисто. Не знам дали некоја институција би била...
Dali ako si odbien ti stiga kako odgovor na mail deka si odbien ili voopsto ne gi izvestuvaat tie sto se odbieni?
Мене ми е уживање кога го слушам, многу добри препораки и совети дава, и мислам дека е како промотор на здрав живот а не диети
Од нигде никаде исплукав крвава плунка. Не беше од заб или непце. Исплукав уште неколку пати после тоа, избледе и се нормализира но некако ми се...
Имам многу другари кои што завршиле ФМУ. И од професори и од другарите имам слушнато лоши критики за факултетот. Јас свирам виолончело, клавир и бас...
[MEDIA]
Separate names with a comma.