Многу филозофирате едноставно уживај го животот
Не знам дал да плачам или да се смеам што утре летам за земја со 300 сончеви денови у година хахаха
Конзервирана храна не јадам,чипс само два пати до сега имам каснато.. Е сега со брада има,со нечисти раце има Значи можно да е до тоа
Бебуш преку ден спие топ,ама во раце.Лесно го заспивам и си спие колку ќе го оставиш.Гледам по 1 час да му се дремките.Навечер легнуваме во 8,се буди...
[ATTACH] за некои земји 25-30 степени е премногу и даваат предупредувања за високи температури. Препораки до луѓето да сме спуштале ролетни и да не...
Јас денес бев редовна контрола. Исто така има на лице во увце и на главата,за 7 дена прави месец. Прво праша дали сме на доење дали јадам...
На кој сакаат може да препишат, не им треба согласност од никој. Иначе, да, треба да им плесне се во лице и плус по еден шамар.
Јас пушам ајкос , Тереа ко што кажа. Една кутија 3 дена. Не сум горда на тоа ама неможев да ги оставам. Многу стресна бременост имав и тоа ми е...
[SPOILER] Ќе го прославите роденденот се ќе биде како што треба .
Пробувам да ги оставам, но не ми иде. Еве ме 15+5.. некогаш ми поминуваат црни мисли и се обвинувам, но ако не запалам повеќе од 5 часа стварно...
Не, платениот што е 6 месеци, после положување на државен испит и после земањето на лиценца.
Да да знаеме меѓутоа барем да почнеме да знаеме што бива дали да се надеваме или не и трудот што го вложуваме да се исплати ... Не ни е целта за три...
Предложете песна за мајката на невестата. Не: Стани моме, Шеќерна и Зете мили зете.
Да, се. Ама тироидната во бременост треба да ти ја следи ендокринолог и по потреба да ти регулира терапија ако пиеш.
Може да е тивок рефлукс, односно да и се враќа како киселини на нас што ни се враќаат. Мојот педијатар рече дека за тоа најверојатно се работи кај...
Zdravo, jas pak vo grupava da prasam dali nekoj najdovte spas od prokletive kiselini. Mnogu se dosadni, me przat gore vo grlo, kako ogan. Se sum...
И мене ми е намалено млекото, ама за 2-3 пати на ден има. Не знаев за козјото, моево сака многу козјо кисело млеко.
Не , тоа е внатрешни отварање на грлото. Имав фанелинг и слаџ (тоа е некаква инфекција која не ја дава на брисеви а прави беља) се гледа во плодовата...
Ако снема снема, толку е, понатаму млеко не давам, ни кравјо.
Фатила што фатила "врски", а сега ѝ треба и некој да ѝ ги "одговори прашањата" ..потоа се чудиме зошто администрацијата трпи најмногу критики ..
Separate names with a comma.