Со тестови за овулација дали си следела дали имаш? Јас на почеток зедов тестови за да пробам, сега по некои симптоми што си ги знам, знам од кога...
Не е до тебе, такво си е бебето. Ќе се среди кога ќе порасне малку, само засега внимавај повеќе. Не воведувај компир, можеш ориз. Многу помага...
Мојот денес купил тестови за овулација за 2000 ден. Кога ми кажа ми се стемни :@. А ми требаше само една кутија со нив многу полесно се раководам...
Упс хаха
Меѓу оваа што има пробано му имам давано и комбинации пр јаболко и морков, банана и авокадо, еве денес праска и јаболко. Бананата скроз чекам да...
Пробај со топломер
И ние сме само на доење, и пред да пробуваме вкусови какаше на неколку дена ама скроз полнеше пелена и се олеснуваше убаво што се вели од раѓање...
Се ти е ова добро што даваш, авокадото помага многу, темна банана, јаболко. Зголеми ја водата, давај пробиотик ако не даваш. Паузирај некое време со...
Моето така уште од почеток кај нас и по цели ноќи плачеше од што напнува а нема резултат ...прво користев ваја ама немаше подобрување сега линекс...
@MariaBouli Не знам зошто конкретно сакаш да почнеш со блв, ете бројче почнала заради изборот на исхрана. Јас порано почнав со парчиња заради...
Со неа или некоја како нејзината фризура ( во видеа по совршено изгледа) [ATTACH]
Фала ви за советот девојки. Зошто за бебиња, мислев дека ќе е ок. Инаку не носам шминка ништо, само спф и камена пудра.
Јаболко, банана, праска, авокадо, морков, тиквица имам дадено досега и вода неколку голтки во текот на денот.
Детето мора прво да пролази за да може да се исправи и да прооди, ако не пролази не може да прооди. Тоа е факт и тие се фазите. Работата е што за...
Беше ок докај 12м, јадеше се без проблем. Некогаш давав и пасирано и каши надвор ако немав време да готвам, ама генерално беше ок. После 12м почна да...
Вода почна да даваш? Овошје или само зеленчук јаде?
Јас со првата бременост немав вакво нешто ама еве со вторава имам кога стојам и ко ке удри исто ко да ме боцка доле ко струја некоја нешто,боли баш.
Од кога почнавме со вкусови бебе има тврда столица во скоро две недели три пати има какано едвај. Се мачи многу а на крај скроз малку и многу тврдо,...
Воспитувач во градинка
Кај мене е така, поготово странично кога ќе ме удри, ме пресеква.
Separate names with a comma.