Видов за предавањето ама со две деца немаше шанси да се пријавам само ќе одземев место. Јас па мислам се наспива преку ден па затоа не спие ноќе....
Ја сум храбра храбра и на крај пукам... Шо да правам.
Веќе издале црвена потерница од интерпол за тебе така да врло вероватно :D
Јас не разбирам зошто и како некои буквално до брак како луди еден по друг а штом ќе се земат толку... Чудно
Виски може не ама џинче или аперолче ооо како убаво би ми дошло. Ама пукаме бе, живи луѓе сме. А најмногу ме боли кога ќе ми кажат имаш едно живо...
Знаете како викаат за луѓето у брак - каква е жената, таков е и животот. Е ја би додала каков е мажот, таков е и сексуалниот живот.:wasntme:
Imam nekolku brzi krediti, vo docnenje sum sigurno ke bidat dadeni na izvrsitel a za nekolku meseci ke se preseluvam dali moze da mi napravat problem...
Ептен те поддржувам. За првото ин витро будала не сакав никој да ми помага можам јас не ми треба никој и не бидна ништо за второво реков сите да...
Ти си светица ако си чекала 15 мин дур се помери, великомученица Just a kid :D Ја би рекол у првите 15 секунди ако може да поминам, сигурно нема да...
Активната фолна зелената пишува дека само 1 таблета се пие а и од другата исто е сега по мг на NOW e 1000мг а овие се по 400мг барем додека се...
Јас 4 пати имам пиено терапија за хеликобактери, и да, тоа се симптомите. Те читам истото прашање во повеќе теми го поставуваш. Не ти препишаа нешто...
Не бе златно, туку ти муштеријата идеш им правиш гужва на вработените баш кога редат роба.;)
Здраво. Ме интересира мислење за Ксамил? Какви се цените? Дали плажите се чисти? Има ли кафулиња,ресторани? Нешто интересно да се прошета и посети?...
Еве јас сум 5 месец мене ми е прва бременост. За среќа не повраќав ама на пример уште ме мачат миризби се знам жени што до крај и повраќале и им било...
Ех најверојатно и малата фати варичела, само што не сме приметиле од понеделникот имаше точки ( мислевме дека е од топлово пошо стално се поти ) И...
@Цвет88 нема правила со парите. Секој резервиран одмор, мин. 30% ми пропаѓа од разболување. Денес колегите ме зафркаваа дека Exit со купена карта и...
Мала ти е многу, мене кога ми ја дадоа на 3ипол недели заспиваше толку 30 мин макс будна и тоа све во јадење и минутка пелена менување. После почна...
Секако, јас си зборам од позиција на вработен. Ич не е исто од страна да се гледа и се согласувам со тебе.
Ми текна на темава.. [ATTACH]
Кога тргнав на работа беше хаос. Залепена до мене кога ќе се вратев како пијавица. Одби седење во седиште во кола, во количка па ич несакаше....
Separate names with a comma.