Смири се и размисли дека му требаш да го смириш. Инаку тоаа кутрото појма нема кај се наоѓа. 5ти скок и после 5 и кај нас беше тешко и после ова...
Има едно triple C беше на wonder weeks опишано. Мислам и од скок полошо е тоа.
Морген :sun::f:[ATTACH]
Jas prviot transfer funkcionirav najnormalno i bese neuspesen, vtoriot transfer prvite 3-4 dena lezev, gledav filmovi (komedija) citav knigi, chat...
Не бевме во хотел, кај другари бевме.
Лази? Забите? Вие сте апла терминско бебе, не би требало никаков скок да е. Регресија во спиење тек во 8ми месец има. Иначе после 5ти скок има одмор...
Никако мат,нашата е мат многу е тешка за одржавање за чистење,секој прст се познава на неа и секоја прашинка,подобро сјај бела иверка...
Со тие проблематични свекрви, не е проблемот сакањето на снаата, туку нејзиното воспитување и култура. Секој не сака секого но толеранција и...
Не ми е ич функционален, не знам какви механизми, организери, ништо. Ќе го наредиш не дека не, ама не е воопшто практичен, јас би го одбегнувала,...
па не ама според килажава не би требало да те царинат? Се надевам ќе поминеш без да доплатиш уште Иначе од која страна го порача парфемов? сакам и ја...
Даааа :inlove: Не мораше баш со ваква носталгија да го почнам денов. :D
Интересите ми преживуваат во циклуси од 2 недели. Шо преживува над 2 недели има потенцијал да "залепи" до 1 година. Па шо ќе преживеј година има...
Мажи се "колнат" дека расизмот е препознавање на повторувачка шема на однесување. Но, се нервираат кога жени ја нагласуваат повторувачката шема на...
На палецот на ногата 4 пати правено операција
Кога некој од нигде никаде станва премногу религиозен ми е страшно црвено знаме зошто 9 од 10 случаеви испаѓа дека напрајл нешто толку лошо и осеќа...
Немој ни случајно да си е залежела14 дена.Прво треба раздвижување ,за да има циркулација на крв во матката,а второ ќе те убие психата толку време....
Мене и за двата трансфери ми кажаа функционирај најнормално,не кревав тешко,не се напрегавав,ама си движев.Затоа прашав ако се препорачува повеќе...
Не излегваме, помина нашето. :D
Препораката во мојот случај беше 3 дена гледај да одмараш. Не качивај скали, не се наведнувај, не кревај тешко и да не пешачам. Од четвртиот ден ми...
Девојки веќе подолго време се депилирам ама и кога се бричев исто ми се случуваше. После ми излегуваат бубулици со гној, иритација и многу ме чеша....
Separate names with a comma.