Јас домат дадов преку каша купечка. Ја па тебе да те прашам, кога давап вечера ако цица во 4ри? Иначе машала вие баш си ручкате.
Не знам и покрај тоа од претходно, како воопшто си се вратила да бидеш со него, и зашто уште седиш таму. Пакувај се и кај твоите, не може да ти го...
Бебе 11ипол месеци..имам неколку прашања :) Имаме 4 подои и 3 оброка по околу 300г. 1.Кога почнавте со ужина? После годинка сега, планирам да...
200 ден.
Ставаш патики од 1500 денари излегуваш на рамен терен,30-60мин брзо одење на празен стомак и си одиш дома и спремаш оброк.
Мислиш со крвта згрутчување да се направат компликации? А бе малку треба за беља, шо велиш. Потоа цел живот глава да си маваш.
[MEDIA]
Некој искуство со работна плоча од технички камен? Се наоѓа ли воопшто во Македонија?
Преголема гужва, песок онака средно, мн барови и таверни, баш живо за шетање, ама за со дете не би идела.Сами бевме уште во врска со сопругот пред...
Водата не е чиста. Нема нешто шо да се види. Мало место е. Ако ти е за со женската, поарно на друго место потаму на краците негде.
Во право си :*
35 години занимавање и целиот фокус со Грција Бугарија .... Има ли нешто поважно од ова во животите на граѓаните 35 години да го слушаат ова 24/7...
Јас се породив во систина во февруари со второ и сабајлето бев сама во двокреветна соба а вечерта ми донесоа цимерка со објаснување дека немале...
Na plava prethodno blansirana kosa so podrasnat koren, stavam temna farba kafeava so 3% hidrogen, bojata si izleguva ubavo ama posle treto mienje na...
Ни мене не ми донесе цвеќе ни поклон не ми купи. Па да ти кажам не ни очекував. Битно ми беше, да ми е најголема поддршка во периодот кој следи, и...
:inlove:
2.5 год Д: 2 белки, краставичка, пршута, перече У: малини и плазма Р: лазања У: праски В: банана лепче
Сфатив дека неќам да имам деца. Отсекогаш сум се двоумела на тоа прашање, но вчера јасно и свесно почувствував дека би згрешила ако некогаш сум...
Сливата е баш блага, јаболката исто. Можеш и да мешаш, тиквата исто е убава, мојава обожава тиква.
Мајки кажете кашички благи за 7+++, само да не бидат киселкасти. Само бананата ја профати, од другото се мршти, јас ги пробав и сѐ ми беа како...
Separate names with a comma.