Јас користам виолета нема мака до сеа. Ама 1 ца и се мали веќе сме на 2 ка. Не знам дали ќе ја соберат... Инаку барам поефтина варијанта ,која...
Само на првите две има ставено извор, а и на тој извор може да му го изврти контекстот. Сега јас да прашам ќе ми даде сосема други бројки.
Мене 38ма и неколку дена бев кога ми го извадија конецот и веќе бев 6 прста отворена така да одма ме задржаа.
Исто и јас замисли на роденден не викаат и се лутат дека не доаѓаме ајде тоа помина одиме на роденден после месец дена кај друго дете таму гледам...
Некој кој работи во call center на англиски ако може да ми пише во врска со тоа како работат, дали се има шема според која се водат разговори исл.
[ATTACH]
Лубеница
Супер беа. Не ме остави да станам сама и пред да јадам. Ме стана ме однесе до тоалет ме миеше сестра. За бебето кога побарав да не и даваат ад за да...
Фала ви девојки. Мене никој ништо ми нема спомнато околу тоа на прегледите. Не ни знаев дека пример треба да прашам матичен кога одам кај него,...
Овие се тие шо ги викаат нишај врата земај плата? :?:
Фала многу. Др. Ана Данева ме оперираше и сум искрено задоволна од односот и професионалноста на докторката а и сестрите на патолошка бременост.
Не користам тампони јас. Ги користев јас лани за одложување на циклус, ми беше океј, кога се вратив од одмор тогаш ми дојде.
На бичбар ќе пиеме пиво
Ова се многу базични команди што се очекува да ги разбираат 18 месеци деца, за 2.5 години се очекува и да извршуваат наредби од 2 неповрзани чекори,...
Фала ти. Од Фицек само Терапија сум ја читала, се надевам ќе ми се допадне и оваа. Трилер е секогаш добра идеја. :)
Лага Лпм често му прават алкотест?
Абе од каде да знам јас тука сите пишуват како давале и јас од овде читам.
Пиев јас амоксиклав 7 дена , правев контролни брисеви , се среди фала богу... Сега за една недела ќе правам последни брисеви пак, се надевам нема...
Ќе одиме на собир на автомобили и ќе ги турираме јако
Separate names with a comma.