Мојата во ноември е родена, била во долги, ама не трпи воопшто топло.
Зошто да не ти се јаде? Јади, ама тоа што треба. Јади здрави и балансирани оброци за да бидеш сита и да немаш желба за таква храна. Само редовни...
Јоргован, пролетен дожд, чист воздух, мирисот покрај море.. Јоргован од кога немам помириснато :angel: Ме потсетува на пролетта во дамнешни нормални...
Кај нас има ветер, ушите како ги заштитувате? Или не е толку опасно во количка? Имам трауми од кога имаше воспалено уво:(.
Прв пат е во долги откако е роден, по боди цело време, не знаеше што му се дешава кога го облеков :D
Не се најдоа ли доброволци и донатори за Антонио Јанковски после сиве овие години? На толку спонзори, снимање на емисии па стварно е безобразно да...
Count your blessings и не ја пипај дур спие :D камо мојов да врзеше така, ама не, се боревме цела ноќ, точно 7 недели е денес, се надевам ќе врзе...
Мојава живот живее, ене ја по боди само.:whew: Мислам ќе ме запали ако и облечам на долги нешто.
Ајде жено да видиш малку аир и ти да се одмориш. Не ја буди, сама ќе си побара ако е гладна.
Ти немаш обратен загриз туку тетатет, тоа е кога се допираат забитете раб на раб. Ако ти се навистина здрави забите, нормален доктор што не му е до...
Каде ова?! (wtf)
Да, сега пиев кафе на тераса и ладничко е. Ама ние покасно ќе шетаме, сега тера прва дремка. Дур да излеземе пишува 22-3 дека ќе биде. Најтрагично е...
Од кога почна да седи стабилно? Мојава бе си седи пола саат така мука нема и наеднаш си се заборава и си легнува наназад.(facepalm)
Јас имав слична ситуација. Беа исто поминати 7 години и сакав повторно да полагам. Ја земав потврдата за извозени часови, прва помош и извадив ново...
Хаха сигурно е точно, ама ај ќе видиш и на втор скрининг што ќе кажат.. јас известувам после дали се сменило :rofl:
Мојата од тогаш почна, уживај мајка дур трае.
Мила 90 посто како мојот да го опишуваш. Мало големо дете, со сите си игра, им вели доџи вамо хаха. За чадорот кога те читав, истата глетка ја имам...
Благичок е сирупот. Убав е за пиење.
Извод од венчани ти треба само.
Пробај стави и мало перниче од страна (јас имам голема ама ептен мека, во должина ја имам поставено) да го 'потпира' стомакот кога си легната на лева...
Separate names with a comma.