Не се јавив а валда требаше… од другите сестри сум презадоволна, и на оддел а и на интензивна кога лежев со бебуле, посебно тие од интензивна, и...
Колку време трае периодов - сакам ова и кога му дадеш, не сакам тоа и вришти на цел глас (facepalm) И никако да му се угоди.
Да така ќе направам. Дај боже да не треба.. само е скршен .. незнам дали и колку е расипан надолу, ама пусти страв :D Си закажав ќе отидам да ме види...
Некој да сподели искуство со штикли cloud 9? Дали се удобни?
Прво Инвитро 2 бластоцисти на 5ти ден(не замрзнувани) Др Органџиски
Инаку пред 2-3 години беше 250 евра од ден мислам.... што и не е баш наивна цена сега сигурно е повеќе...
Инспирирана од личните животни лекции, значењето и важноста на работата на себе и отворање на умот за учење, мислам дека ваква тема би можела само да...
Си молчам мудро додека сакам да врескам и да кажам се што сакам да кажам, 95% од луѓето прозборуваат за ова или воопшто не зборуваат за трагедијата...
Честитки и со лесно до крај. Ќе сакаш да споделиш кое ивф ти е по ред,крио или со свежи,кај кој доктор,терапија?
Дали можете да ми кажете искуство до д-р Роса Спасова во ГАК
Е тоа никогаш немам мерено :drunk: Веројатно 20 тина минути.
Во ред е, честитки :inlove:
Може да дремне свртен напред? Ма мојов ништо не сака, ни количка, ни кенгур ни кола.. за се темпирам пред спиење да е. :sweat: Ама многу сака да...
Најдобро оди па таа ќе ти каже што може а што не. Ако не е длабоко може нема да ни да имаш потреба од анестезија.
Во дисмонд игротеката е најголема мислам во скопјево, али и поскапа од другите и за поголеми деца според мене.. нз за колкава возраст барате
[ATTACH]
Нели можеш да отвориш боледување за време на отказен рок? Пиши го отказот со регуларно време отказен рок, како што ти стои во договорот, отиди на...
Фертелемин и овунорум нели се исти? И по дејство и по цена горе доле се мислам…а дали некој ги зимал P coatil во лесички ги има во зегин?
Јас немам уште, минатиот месец имав на 12ти. Јованка ми пиша се очекуваат уплати до крајот на неделата.
Separate names with a comma.