Претпоставувам и во другите градови е исто. Кај нас според адресите на живеење стасува покана дома дека детето е на список во тоа и тоа училиште и...
Костими за капење со УВ заштита?
[ATTACH]
Ќе пишам пак за едно 8 месеци од сега, ако ме побие второто бебе :rofl: Првото ми се развиваше баш по тој редослед :nod:
@Nela_21 , може му фали повеќе квалитетно време со тебе, плус време со деца. Градинка барем според мене е секогаш добар избор. Ако има опција за...
Периодов “без живот” претвори си го во најубавиот период во животот. Еднаш е вака мало, утре ќе порасне и ќе ти треска врати по дома.:D Смени го...
Се ми е јасно, верувај. Прашањето ми е друго: ако МВР издало лична карта, дали училиштето има правен основ да каже дека со нова лична карта не може...
Lani ne bea site po 50e. Vo prviot, vtoriot red onie krevetite so baldahini bea tolku, tie ponazad klasicna lezalki bea po 15 bez nisto.
Еве моево прво лазеше ко ранет војник, се влечеше. Тоа не е правилно лазење и од таква положба не може да седне па не знам што да е. Не сите деца...
Да, исто и внука ми од сестра. Никогаш не пролази иако од неполн месец беше на подлога доле цело време. Имаше обиди за лазење ама едноставно не успеа...
Првите недели се будеше во 2 ноќе и седеше до 4-5 наутро будна. Ќе презаспиевме до кај 8-9 наутро, некогаш и 11 не фаќаше. И да, свекрва и мајка ме...
Ништо од Скијатос, изгледа Неос Мармарас ќе биде. Вака по слики нормално и пристојно ми изгледа. Но сепак, друго е во живо нели. Кажете ми какви се...
Мајка ќе имаш живот не се секирај. Во првите години им требаме на децата да можат да пораснат здраво. Како лета времето нема ни да се сеќаваш на ова...
[MEDIA] Čuvaj me u duši ....:hug:
Внук ми прооди па пролази до 13месеци требаше да не го седнат ли :D Некои на 5 сами се седнуваат а никогаш не лазат скроз е индивидуално.
Zdravo dali nekoj znae koja e cenata so brodce do kraljevska plaza od sutomore? I dali e ista cena i za vozrasen i za deca?
Во зегин попуст на биодерма мајки.(y)
Каков живот сакаш со бебе? Те читам само се жалиш. Гушни си го бебето, како спие, така. Само нека спие. До тебе, врз тебе... Мојата и на дневни...
Neli ona pravilo Nemoj pa se neboj. Sama se sjeba doticnata. Bog ne cuva. Pozdrav
Separate names with a comma.